rx 580 li mining sistem ?

Onun yerine güç kaynağını yükseltebilir sadece mining yapacaksa. İleride yeni kartlar ekleyebilir
ilerde kart ekleyebileceğini çok zannetmiyorum en fazla bir rx 470 4gb daha koyar yanına onada fazlasıyla yeter

kart fiyatları bu gidişle dahada uçar ama azim edip eklersende bir rx 580 8g yinede besler 700w bu sıkıntı olmaz
ben yazdım bak okumadan yazmışsın belli gerçekten kar edersem 4 5 tane daha eklerim dedim neyi azim edecem

Bence sen araştır sonra konuş önüme çıkan ilk ilan bu, daha niceleride vardır bunun :)
sayfaya ulaşılamıyor diyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence sen araştır sonra konuş önüme çıkan ilk ilan bu, daha niceleride vardır bunun :)
2200 e satanlarda var ama adam taa 2020 nin martın 3 üçünde falan koymuş satılmamış duruyor ne biliyim ada atıyorum adam 3 4 yıl mining yapmış ekran kartı yaşlı dede gibi koyuyor 2000 e

sayfaya ulaşılamıyor diyor :)
Bende ilan açık ve net ayrıca kendinde bak öyle 'rx 580' yazınca çıkmıyor her şey biraz araştırın filtreleyin sadece sahibinden.com yok, letgo, marketplace, oyuncu market gibi yerlerde var :)

Bende ilan açık ve net ayrıca kendinde bak öyle 'rx 580' yazınca çıkmıyor her şey biraz araştırın filtreleyin sadece sahibinden.com yok, letgo, marketplace, oyuncu market gibi yerlerde var :)
allah bilir adam belki bozuk ekran kartı satıyor nereden biliyon adam koymuş ucuza ama ekran kartı kötü

allah bilir adam belki bozuk ekran kartı satıyor nereden biliyon adam koymuş ucuza ama ekran kartı kötü
Zaten mining yapicaksin galiba, ben 2 gün önce 1050 TL'ye gördüm bugün satıldı, piyasasını bilmeyen de var.

Geri