rx 580 li mining sistem ?

Bende ilan açık ve net ayrıca kendinde bak öyle 'rx 580' yazınca çıkmıyor her şey biraz araştırın filtreleyin sadece sahibinden.com yok, letgo, marketplace, oyuncu market gibi yerlerde var :)
tmm siz öyle bilin rx 580 8 gb 1500 tl :) :) :)

sıkıntı yok ben alıyom sen değil yinede düşüncen için teşekkürler :D :))))))
Bence stok bekle derim ne 3000 liraya alınır ne 2000 liraya zamanında çok ucuzdu bunlar, dolar düşüşte ethereum da düşerse birde stoklar gelirse piyasa az-çok normalleşir.

Bence stok bekle derim ne 3000 liraya alınır ne 2000 liraya zamanında çok ucuzdu bunlar, dolar düşüşte ethereum da düşerse birde stoklar gelirse piyasa az-çok norm
zannetmiyorum gittikçe yükseliyor daha geçen sfırı 5000 tl idi şimdi 6000 küsür sonumuz hayır olsun valla

1 tane kartla olcak iş değil minning
1 kartla 100 lira kazansan onun katlarında elektrik faturası gelir tamamen zarar
Mining sistem yapmayı düşünüyorsan en az (rx580 için geçerli) 12 tane ile 12 ay boyunca hiç kapatmadan mining yapman gerekir buda 35k net kazanç eder rx580 eğer 5k ise 2 yıl 3 yıl yapman lazımki parası çıksın 580 len falan mining yapamazsın anlıycan rx5700xt ile falan baya kazanç elde edersin ama
Kardeşim , 1000 TL bile kazansan günde o kadar elektrik gelir tek kartla hiç bir şey elde edemezsin
RX 580 Stok halde 27.5 Mh/s kazıyor. Biraz OC ile en kötü 30 kazarsın. 32 kazan bile var bu kart ile. Çektiği güç ise 150W. ETH 1000 doların altına düşmediği (belki daha az bile olabilir) sürece miningden zarar etmezsin. Tek kartla bile 650 liraya yakın para elde ediyorsun ki şuan dolar 7 seviyelerine kadar gerilemiş durumda. 90 dolar kazanca karşın ödediğin fatura ise 10 dolar'cık. Tek kart ile de gayet güzel mining yapılır, elektrik faturası ise kazancından daha fazla gelmez. Şahsen ben bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmaya çekinirken, siz nasıl bu kadar rahat kafanızdan bilgiler sallayabiliyorsunuz?
1613075989461.png

zannetmiyorum gittikçe yükseliyor d
RX 580 Stok halde 27.5 Mh/s kazıyor. Biraz OC ile en kötü 30 kazarsın. 32 kazan bile var bu kart ile. Çektiği güç ise 150W. ETH 1000 doların altına düşmediği (belki daha az bile olabilir) sürece tek kartla bile 650 liraya yakın para elde ediyorsun ki şuan dolar 7 seviyelerine kadar gerilemiş durumda. 90 dolar kazanca karşın ödediğin fatura ise 10 dolar'cık. Tek kart ile de gayet güzel mining yapılır, elektrik faturası ise kazancından daha fazla gelmez. Şahsen ben bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmaya çekinirken, siz nasıl bu kadar rahat kafanızdan bilgiler sallayabiliyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle
helal olsun sorumu tam cevaplamış teşekkürler yiğit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,176
Üyeler
190,699
Son üye
ramazankkk
Geri