berkgurzlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
yeni pc toplayacagım r580 almak ıstedıgımı soyledıgım herkes 1650s al diyo arada 4 gb lık bir bellek farkı mevcut neden 1650s öneriliyo açıklarsanız sevinirm
peki csgo hangisi daha fazla fps verirRX580'de çok fazla driver sorunları mevcut. 1650 Super almanız daha mantıklı olur. Araya Nvidia stabilitesi girdiğinde 4GB'lık VRAM farkının pek bir önemi kalmıyor.
1650 Superpeki csgo hangisi daha fazla fps verir
CSGO için alınıyorsa 4GB VRAM fazlasıyla yeterli olacaktır. Merak etmeyin. 1650 Super candır.peki csgo hangisi daha fazla fps verir
1650 super msı gamıng modelı rx 580 se asus rog modeliFiyatına, modeline bağlı.
1650 Super
aslında bitek csgo değil gta 5 felanda oynancak ben sadece csgoda ki fps farkını merak ettımCSGO için alınıyorsa 4GB VRAM fazlasıyla yeterli olacaktır. Merak etmeyin. 1650 Super candır.
Hocam fazla kurcalamayın derim. 1650 Super gayet iyidir. RX 580'in driver sorunlarıyla uğraşacaksan mavi ekran yemekten haz duyuyorsan tercih edebilirsin. Buyur FPS değerleri için bu videoyu izleyebilirsin.aslında bitek csgo değil gta 5 felanda oynancak ben sadece csgoda ki fps farkını merak ettım
peki hocam şöyle bişey sorıyım gtx 1650s mi daha iyidir yoksa 1060 mıHocam fazla kurcalamayın derim. 1650 Super gayet iyidir. RX 580'in driver sorunlarıyla uğraşacaksan mavi ekran yemekten haz duyuyorsan tercih edebilirsin. Buyur FPS değerleri için bu videoyu izleyebilirsin.
driver sorunlarını o kadar çok abatılıyor tamam nvidia ya göre biraz var fakat ileriye dönük bir sistem alıcaksan 1650 nin vram değeri yetmeyecektir bunda 1 2 sene sonra artık vram çok daha önemli olucak o yüzden rx 580 öneriyorum ileriye dönük olması içinyeni PC toplayacagım r580 almak ıstedıgımı soyledıgım herkes 1650s al diyo arada 4 gb lık bir bellek farkı mevcut neden 1650s öneriliyo açıklarsanız sevinirm
bu soruyla ilgili bir sürü konu açıldı ve kaç kez cevapladık konuyu açmadan önce ara butonundan sorununuzu arayın bulamazsanız buraya yazın 1650S daha iyidir RX serisinde Driver sıkıntısı var hem 1650S daha güncelyeni PC toplayacagım r580 almak ıstedıgımı soyledıgım herkes 1650s al diyo arada 4 gb lık bir bellek farkı mevcut neden 1650s öneriliyo açıklarsanız sevinirm
1650S. Hem daha güncel bir kart. 1060 alsanız 2. el olur zaten.peki hocam şöyle bişey sorıyım gtx 1650s mi daha iyidir yoksa 1060 mı
Bence de driver sorunu falan yok. Vardıysa da şuan düzeltildi. Arada 200 Tl'den fazla fark yoksa 1650 Super tercih edebilirsindriver sorunlarını o kadar çok abatılıyor tamam Nvidia ya göre biraz var fakat ileriye dönük bir sistem alıcaksan 1650 nin vram değeri yetmeyecektir bunda 1 2 sene sonra artık vram çok daha önemli olucak o yüzden rx 580 öneriyorum ileriye dönük olması için
bende öyle diyorum fakat arada gene sıkıntı oluyor fakat abartıldıgı kadar yokBence de driver sorunu falan yok. Vardıysa da şuan düzeltildi. Arada 200 TL'den fazla fark yoksa 1650 Super tercih edebilirsin