MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Üstteki bence.
3060 ve şunu öneririm.Fiyatlar aşağı da gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikleri ve fiyatı attım
Oyun oynamayı düşünüyorum ama aimime biraz güveniyorum aldığım kliplerde edit yapmak isterim, eski bilgisayarım klip almaya pek uygun değil maalesefsadece oyun mu oyniyacaksın yoksa video edit işleri render işleri gibi şeyler yapıcak mısın?
edit yapmayı düşünüyosan ve bunu youtube a falan yapcaksan render alıcağın için 16 gb ram yeter ama 32 gb ram çok daha iyi olur senin için mesela premier için en az 32 gb ram gerektiğini duydum yoksa donma yaptığı söyleniyoOyun oynamayı düşünüyorum ama aimime biraz güveniyorum aldığım kliplerde edit yapmak isterim, eski bilgisayarım klip almaya pek uygun değil maalesef
Önce TT ye yükleyeceğim ya 30 35 saniyelik şarkılı klipler veya play olunca güzel oluyor YouTube de yükselmek zor biraz sonra geçerim orayaedit yapmayı düşünüyosan ve bunu youtube a falan yapcaksan render alıcağın için 16 gb ram yeter ama 32 gb ram çok daha iyi olur senin için mesela premier için en az 32 gb ram gerektiğini duydum yoksa donma yaptığı söyleniyo
Fiyatı yükselmezse onu aldırmaya çalışacağım ısınma sorunları da olacağını düşünmüyorum zaten sistemi zorlamam maksimum ayarda oynamam oyunları medium yada low oynuyorum hepfp açısından çok iyi rx 6600
ben size sadece söylüyorum sonradan youtube girceğinizi söylüyosunuz upload yaparken render alırken ram ne kadar fazla olursa o kadar iyi ama 5600h 6 core 12 thread 5800h 8 core 16 thread yani siz bilirsiniz isterseniz laptop almak yerine hazır sistemde alabilirsiniz tabi ama laptop istiyorsanızÖnce TT ye yükleyeceğim ya 30 35 saniyelik şarkılı klipler veya play olunca güzel oluyor YouTube de yükselmek zor biraz sonra geçerim oraya
Üni de yazılım için kullanabilirim belki taşıması kolay olması işime geliyor üniye hazırlanacağım bu seneben size sadece söylüyorum sonradan youtube girceğinizi söylüyosunuz upload yaparken render alırken ram ne kadar fazla olursa o kadar iyi ama 5600h 6 core 12 thread 5800h 8 core 16 thread yani siz bilirsiniz isterseniz laptop almak yerine hazır sistemde alabilirsiniz tabi ama laptop istiyorsanız