Çözüldü✓ Rx 6600 xt sıcaklık değerleri

Tritient

80+
Reaksiyon skoru
80
Merhabalar geçen gün ikinci el bir Rx 6600 xt aldım. Furmark 15 dakika testte 75 derece ve %46 fan oranı var. Oyunlarda da genelde bu derecelerde gidiyor. 1 sene sonra geri satacağım o yüzden işlem yapmak istemiyorum, güvenlik etiketleri vs hepsi duruyor. Bu derecelerde kullanmak çok sıkıntı yaratır mı?

hiçbir sıkıntı olmaz kullanabilirsin fakat 1 sene sonra 80 dereceleri görmen muhtemel konudan bir şekilde sormak istiyorum acaba kartın markası xfx mi xfxte zaten kronik gibi bir şey

hiçbir sıkıntı olmaz kullanabilirsin fakat 1 sene sonra 80 dereceleri görmen muhtemel konudan bir şekilde sormak istiyorum acaba kartın markası xfx mi xfxte zaten kronik gibi bir şey
xfx te öyle bir kronik problem olduğun kim dedi?Hadi onu geçtim model vermeden nasıl direkt markaya laf atabilirsin.XFX quick 6700xt kullanıyorum kart furmarkta 63 derece.

doğru bildiniz, markası xfx

xfx te öyle bir kronik problem olduğun kim dedi?Hadi onu geçtim model vermeden nasıl direkt markaya laf atabilirsin.XFX quick 6700xt kullanıyorum kart furmarkta 63 derece.
hocam ben 6600xt için konuşuyorum siz neden 6700xt için konuştunuz ki onun haricinde model vermemem konusunda haklısınız kusura bakmayın xfx swft 6600xt için konuştum ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru bildiniz, markası xfx
kafanıza takmayın o halde macun termal pad değişimiyle beraber bile max 71-72 derecelere iniyor bakım yapmanıza gerek yok yüzde 80i öyle 6600xt swftlerde

Risk olabilecek sıcaklık seviyesi nedir?
hocam ben 6600xt için konuşuyorum siz neden 6700xt için konuştunuz ki onun haricinde model vermemem konusunda haklısınız kusura bakmayın xfx swft 6600xt için konuştum ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafanıza takmayın o halde macun termal pad değişimiyle beraber bile max 71-72 derecelere iniyor bakım yapmanıza gerek yok yüzde 80i öyle 6600xt swftlerde

Tertemiz.

6600XT ve 6700XT'de XFX kronik problemli size sağlam geldi diye iyi olmuyor o model. Açın bakın Reddit'e kaç kişinin başı yanmış o modelden dolayı.

6600XT ve 6700XT'de XFX kronik problemli size sağlam geldi diye iyi olmuyor o model. Açın bakın Reddit'e kaç kişinin başı yanmış o modelden dolayı.
Her ekran kartında problem olabilir.Sizin kastınız wattman tarzında hatalar mı?Umarım driver problemi demezsiniz.

Kronikten ziyade MACUN KURUYOR MACUN.
Yapman gereken şu:
Al bi tane Honeywell PTM7950 uygula.
Sonra unut sıcaklık işini...

Kronikten ziyade MACUN KURUYOR MACUN.
Yapman gereken şu:
Al bi tane Honeywell PTM7950 uygula.
Sonra unut sıcaklık işini...
Hocam 1 sene sonra bu kartı satacağım, etiketler vs üzerinde. Satarken millet bu kart mining mi gördü niye açtınız kartı vs demesinler, bu tarz konuşmalarla uğraşmayayım diye danışmak istedim. Bu sıcaklıklar da sıkıntı olmaz diyorsanız devam ederim fakat sana gerçekten sıkıntı yapar bu sıcaklıklar diyorsanız açayım kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri