Şu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
Iıı sanırım hayır öyle bir olay yaşayamıyacağız gibi duruyor o değilde rx 6600 alsam 7kya değer miPeki sana PSU'nun giriş seviyesi olduğunu ve anakartın PCI-e 4.0 desteklemediği için 6600 XT'den daha düşük performans alabilirsin, bunun yanında da aynı şekilde ekran kartı modelinin de önem arz ettiğini söylesem benim gibi 6600 XT kullanıp da iyi performans alanlardan özür dileyip burada yazdıklarını yalanlar mısın?
Iıı sanırım hayır öyle bir olay yaşayamıyacağız gibi duruyor o değilde rx 6600 alsam 7kya değer mi
Sapphire Pulse rx 6600Hangi model? Ona göre yanıt vereyim.
7000' e bulduysan link at bizde alalım.Sapphire rx 6600
Amazon jp7000' e bulduysan link at bizde alalım.
Gümrükle filan 8e geliyor :/7000' e bulduysan link at bizde alalım.
8499 TL' ye geliyor o kart şuan tam.Amazon jp
Post automatically merged:
Gümrükle filan 8e geliyor :/
Sapphire Pulse rx 6600
Bu da yetersiz, Pulse mu Nitro+ mı?
Amazon | Sapphire PULSE Radeon RX 6600 8GB グラフィックスボード 11310-01-20G VD7869 | SAPPHIRE | グラフィックボード 通販
Sapphire PULSE Radeon RX 6600 8GB グラフィックスボード 11310-01-20G VD7869がグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp