Neler Yeni

Rx 6700 bakım/macun termal pad

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
merhabalar ekran kartım rx6700 10gb sapphire pulse bakım yapmayı düşünüyorum furmarkta 94 dereceyi gördüm kapattım oyunlarda 85 dereceleri gördü termal pad lerde eskimiş olabilir önceden rx580 ekran kartıma bakım yaptım termal macun değişmiştim fakat korkuyorum hem sizce kendimmi yapmalıyım birde termal pad olarak ne almalıyım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
kendin yap korkma tecrübe etmiş olursun video izleyerek yaparsan bozmamış olursun ekran kartı temizliği çok zor değil termal macun olarak akışkan olmayan cooler master modellerini öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendin yap korkma tecrübe etmiş olursun video izleyerek yaparsan bozmamış olursun ekran kartı temizliği çok zor değil termal macun olarak akışkan olmayan cooler master modellerini öneriri
videosu yokta nasıl açılcağına hakimim termal pad konusunda korkuyorum önceden değişen biri olsa youtubede falan bakacamda mm falan öncemliymiş galiba

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
videosu yokta nasıl açılcağına hakimim termal pad konusunda korkuyorum önceden değişen biri olsa youtubede falan bakacamda mm falan öncemliymiş galiba
mm çok önemli eğer çok kalın takarsan eskisinden daha beter olup kart kaç yıllık ?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
bu sene 2.el aldım garantisi geçen ay bitmiş 2 yıllık tahminen
2 yıllık kartın termal ped bakımına ihtiyaç duymaz ben 5 yıl rx580 kullandım sadece toz bakımı yapıyordum max 72 dereceyi görüyordu yüksek ihtimal sadece termal macun bakımı yapmanız yetebilir kart 4-5 yıllık ise termal macun ve pad şart gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
2 yıllık kartın termal ped bakımına ihtiyaç duymaz ben 5 yıl rx580 kullandım sadece toz bakımı yapıyordum max 72 dereceyi görüyordu yüksek ihtimal sadece termal macun bakımı yapmanız yetebilir kart 4-5 yıllık ise termal macun ve pad şart gibi.
gerçektende teşekkür ederim yorumun benim için çok değerli oldu termal macun elektrik iletmediği için fazla korkutmuyor açıkcası sökmek sadece sıkıntı olabilir fakat termal padde sizinde dediğiniz gibi ısı yükseledebilirmiş yanlış bi hamlede gerçektende sağol bakım 96 derece oluyor dediğim gibi furmarkda o yüzden gerekermi diye düşündümde termal pad

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
gerçektende teşekkür ederim yorumun benim için çok değerli oldu termal macun elektrik iletmediği için fazla korkutmuyor açıkcası sökmek sadece sıkıntı olabilir fakat termal padde sizinde dediğiniz gibi ısı yükseledebilirmiş yanlış bi hamlede gerçektende sağol bakım 96 derece oluyor dediğim gibi furmarkda o yüzden gerekermi diye düşündümde termal pad
eğer kartı aldığınızda içini açıp toz bakımı yapmadıysanız kesin yapın tıkanmış olabilir hava girişleri temizleyip test edin 70-75 dereceyi geçmiyorsa çok iyidir ve rica ederim ne demek :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
eğer kartı aldığınızda içini açıp toz bakımı yapmadıysanız kesin yapın tıkanmış olabilir hava girişleri temizleyip test edin 70-75 dereceyi geçmiyorsa çok iyidir ve rica ederim ne demek :D
yok yapmadım bakım yaparken iyice temizlerim bloğuda

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
Top Bottom