Neler Yeni

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?

oliveforge99

80+ Silver
AMD driverları Nvdia kadar stabil çalışmıyorlar. Stabil bir driver yükledikten sonra bir sıkıntı yaşanmıyor. Ama sürekli sürücüleri güncellemeye çalışırsanız sizi yoracaktır.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Aynı paraya 4060 alınır. Riske girmeye gerek yok

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Murat
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
Amd de kullandım nvidia da kullandım saf güçte amd daha iyi şu an 6700xt kullanıyorum öncesinde 3070ti kullandım. Kişiye göre değişir hangisi daha kullanışlı veya değil. Tamamen tercih meselesi. Amd tarafında sabit bir driver kurup geç sorunsuz kullanırsın zaten performansı da açık açık ortada. Youtubeda yüzlerce test videosu var izle kendin karar ver. 4060 seçeneğinde 8gb vram sorunu da var onu da düşün. İlerde vram çok lazım olacak

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bir ara 4 monitör fantezisi yaptığımda PC kendini resetledi o kadar. Onun dışında herhangi bir hata veya kapanma olmadı. Sadece yeni driver gelince hemen yüklemiyorum en az 1-2 hafta bekliyorum.

meyvesuyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
juice
asus 6700xt dual var bende. kullanıyorum aktif olarak yaklaşık 5 aydır istediğini sorabilirsin. coil whine var biraz onun dışında oyundan atma, yeniden başlatma vs hiçbir sıkıntısı yok. 4060 al diyenler ne mantık ile söyledi bilmiyorum.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Murat
asus 6700xt dual var bende. kullanıyorum aktif olarak yaklaşık 5 aydır istediğini sorabilirsin. coil whine var biraz onun dışında oyundan atma, yeniden başlatma vs hiçbir sıkıntısı yok. 4060 al diyenler ne mantık ile söyledi bilmiyorum.
Asusun genelinde cw sorunu var. Rog strix 6700xt kullandım cw sesinden başım ağrıyordu

Armi3067

80+ Bronze
AMD driverları Nvdia kadar stabil çalışmıyorlar. Stabil bir driver yükledikten sonra bir sıkıntı yaşanmıyor. Ama sürekli sürücüleri güncellemeye çalışırsanız sizi yoracaktır.
Driver Only kurarsanız stabil olur veya en kötü yayın veya video işleri ile uğraşmıyorsanız minimal install kurun nvidia kadar stabil olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus duallerde coil whine var doğrudur fakat 6700XT daha iyi olmasına rağmen gidip 4060 önermeleri banada fanboyluktan başka bir şey gibi gelmedi daha ucuza daha yüksek fps ama driver sorunu var git nvidia al :D:dD

oliveforge99

80+ Silver
Driver Only kurarsanız stabil olur veya en kötü yayın veya video işleri ile uğraşmıyorsanız minimal install kurun nvidia kadar stabil olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus duallerde coil whine var doğrudur fakat 6700XT daha iyi olmasına rağmen gidip 4060 önermeleri banada fanboyluktan başka bir şey gibi gelmedi daha ucuza daha yüksek fps ama driver sorunu var git nvidia al :D:dD
AMD'yi Ati zamanlarından beri, Nvdia'yı da yaklaşık 12 senedir kullanıyorum. Dediğiniz gibi olmuyor maalesef.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
Onu alacağına git bunu al daha iyi.

6700xt daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Ya kanka tek sorunum millet alma çöp leş rezil bi kart diyip beni caydırmaya çalışıyor yok işte wattman yok iste driver diye diye benim de kafam karıştı alacağım karttan soğudum o yuzden sadece kartı kullananlar cevaplasın dedim sen de hiç bi sorun olmuyor diyorsun

Aslında AMD GPU'lar kaliteli (Rx 500 serisi dışında) parantez içine aldığım modellerin Çip veya genel kompanent arızaları sıkça yaşanabiliyordu.

Ama yeni tip (Rx 5000 ya da 6000 serisi kartların) GPU'ların da eski sorunlar aşıldı.
Fakat Sürücü tarafında hâla, bu yazılımsal sorunlar eskiye göre azda olsa hâla mevcut.

Çünkü Ekran Kartları, Sürücü Yazılımı tarafından yönetiliyor. Yazılımdaki en ufak bir pürüz, Kartın çalışmasını etkileyebiliyor. Bu da kullanıcı tarafından, "acaba kartımda bir sorun mu var"? Şeklinde sorulara sebebiyet veriyor.

Araştırıp stabil ve çokta eski olmayan bir Driver bulup, onu uzun bir süre değiştirmeden kullanmak gerekli. Her yeni Sürümü yüklememek gerekli (en azından AMD tarafı için).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,055
Üyeler
163,424
Son üye
tuvaletdelen335