Armi3067
80+ Bronze
DLSS 8GB kurtarır diye bir yorum ilk defa duyuyorum 1 sene sonra oda kurtarmaz 8gb vram artık bitti bende de rx6600 var ve 10-11-12-16 gb'lıklara baktığım zaman 4060Ti dışında iyi kart yok nvidia tarafında fakat amd'de ise aynı fiyata 6800 ve 7700xt bulunabiliyor şimdi gidipte bana bu iki kartı alma 4060ti alın derseniz fanboysunuzdur net. AMD tarafında vram-gpu yelpazesi daha geniş ve daha iyi 570'te kullandım 1060 denk bir karttı fakat çekirdek sayısı ve kas gücü olarak daha iyi kart olmasına karşın 1060 ilk zamanlarda daha fazla fps veriyordu ne zamanlar kartlar eskimeye ve çıkışından 2+ yıl geçti arkadaşımda asus dual 1060 6gb varken bende 570 4gb oyunlarda ondan daha yüksek fps almaya başladım (yani sadece 1060 1-1.5 yıl 570'in karşısnda rakip olarak kalabildi oda frekansının yüksek olmasından dolayıydı, geçmiş zamanda amd kas gücü tarafında kağıt üzerinde çok daha iyidi fakat şuan tam olarak durum nedir kağıt üzerinde çoık takip etmiyorum) vram tarafıda bu şekil ileryi dönük almak lazım teknolojiyede güvenip 8gb vram almak bu zamandan sonra saçmalıktan ibarettir. (Ama gönlüm hep nvidia almakta fakat dediğim gibi babamın firması değilki beleş alalım gidip yüksek para verip düşük fps almam sırf dlss açınca fps artıcak diye de almam fsr zaten leş ona yorumum yok fakat sonuçta fsr diyede gerçek var fsr açar daha da yüksek fps alırım.) her yıl kart değiştiren elemanlardansanız istediğinizi alabilirsiniz mantıken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende red devil rx 6700-6750xt ile asrock challenger pro oc 6700-6750XT arasında karasız kaldım ama red devil alıcam gibi hatta 6800 veya 7700XT'ye de çıkabilirim bir modelde ekran kartına değiştrilebilir mıknatıslı skin veriyordu sende ki miydi?red devil powercolor rx 6700xt kullanıyorum. sogutması ve performansı mükemmel bir kart.
4060 alıp baş ağrıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.