Neler Yeni

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Armi3067

80+ Bronze
DLSS 8GB kurtarır diye bir yorum ilk defa duyuyorum 1 sene sonra oda kurtarmaz 8gb vram artık bitti bende de rx6600 var ve 10-11-12-16 gb'lıklara baktığım zaman 4060Ti dışında iyi kart yok nvidia tarafında fakat amd'de ise aynı fiyata 6800 ve 7700xt bulunabiliyor şimdi gidipte bana bu iki kartı alma 4060ti alın derseniz fanboysunuzdur net. AMD tarafında vram-gpu yelpazesi daha geniş ve daha iyi 570'te kullandım 1060 denk bir karttı fakat çekirdek sayısı ve kas gücü olarak daha iyi kart olmasına karşın 1060 ilk zamanlarda daha fazla fps veriyordu ne zamanlar kartlar eskimeye ve çıkışından 2+ yıl geçti arkadaşımda asus dual 1060 6gb varken bende 570 4gb oyunlarda ondan daha yüksek fps almaya başladım (yani sadece 1060 1-1.5 yıl 570'in karşısnda rakip olarak kalabildi oda frekansının yüksek olmasından dolayıydı, geçmiş zamanda amd kas gücü tarafında kağıt üzerinde çok daha iyidi fakat şuan tam olarak durum nedir kağıt üzerinde çoık takip etmiyorum) vram tarafıda bu şekil ileryi dönük almak lazım teknolojiyede güvenip 8gb vram almak bu zamandan sonra saçmalıktan ibarettir. (Ama gönlüm hep nvidia almakta fakat dediğim gibi babamın firması değilki beleş alalım gidip yüksek para verip düşük fps almam sırf dlss açınca fps artıcak diye de almam fsr zaten leş ona yorumum yok fakat sonuçta fsr diyede gerçek var fsr açar daha da yüksek fps alırım.) her yıl kart değiştiren elemanlardansanız istediğinizi alabilirsiniz mantıken
Mesaj otomatik birleştirildi:

red devil powercolor rx 6700xt kullanıyorum. sogutması ve performansı mükemmel bir kart.
4060 alıp baş ağrıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bende red devil rx 6700-6750xt ile asrock challenger pro oc 6700-6750XT arasında karasız kaldım ama red devil alıcam gibi hatta 6800 veya 7700XT'ye de çıkabilirim bir modelde ekran kartına değiştrilebilir mıknatıslı skin veriyordu sende ki miydi?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Yalnız o değil de adam sadece 6700xt kullananlar cevaplasın demiş ama cevapların yarısı kullanıcı yorumu değil:LOL:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,762
İsim
Selim
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
Aktif olarak kullanıyorum ve oc yaptığın zaman wattman yiyorsun ya da voltaj ve frekans düşürmeye kalksan Gine wattman yiyorsun 👍 kartı fabrikadan aldığın gibi kullanacan ya da okyanusta bir damla misali oc yapacan 😁 frekans voltaj filan düşürmek zaten çok zor. Tavsiyem Nvidia kart almanız 👍

Paladin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Tan
İlk defa amd ekrankartı aldım 3 hafta önce Sapphire pulse 6700 xt ve memnunum hiç sorun yaşamadım sıçaklık 55 dereceyi geçmedi

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bu arkadaşı kullanıyorum ilk çıktığından beri nerdeyse. Çok uzun bir süredir Driver sıkıntısı yaşamadım ve hep en son çıkan WHQL leri yüklüyorum.
İlk zamanlarda nadirde olsa 2-3 defa Wattman hatası almıştım. Ama çok memnunum ne bir fan sesi ne bir problem yaşıyorum. Fan sesi en ağır oyundan bile gelmiyor. Sıcaklıklarda max 70.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
6700 XT değil de 6900 XT kullanıyorum. Senin gibi bende forumlarda gezerken sürekli AMD konuları görüyordum. Hata, Wattman, sorun vs vs. Bende korktum böyle mi olacak diye ama yine de riske girip aldım. Hayatım da aldığım en doğru risklerden biriydi çok memnunum şu an da hala. 3-4 tane farklı kart da denedim. Hiçbirinde sorun yaşamadım.

Bir de ben hep en günceli severim. Yeni çıkan güncellemeleri beklemeden yaparım. Bir sorun da yaşamadım bu konuda.

Hatta bir ara satıp 3080 aldım aynı fiyata. Ama oyunda 350W çekiyor, yer yer düşük FPS veriyor. Dedim bu ne? 6900 XT ile aynı değerleri ben 200-250W ile alıyorum. Sonra geri satıp 6900 XT'ye geri döndüm.

Zaten 6700 XT-4060 fiyatlarında ikinci el 10 numara 6900 XT'ler var. Alacaksan onları al. Kullandığım tüm kartlar hep ikinci eldi.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Doğan gelişigüzel
6700 xt kullanıyorum 1 yıl olcak 2. el aldım minig vs görmüştür illa şuan satıyorum da 4k geçtim 6900 xt veya 3080ti 3090 alıcam ne yakalarsam artık kesinlikle 6000 serisi hem ısı hem driver hemde vram olarak çok iyi ben 1 senedir 1 tane problem yaşamadım tavsiye ederim korkma al 2. el alırsan daha iyi baya uygun fiyatlar sıfır takıntı veya şartı yoksa 2. el al 5,5 6 k ya güzel kartlar var ilgilenirsem izmirdeyim satıyorum kartımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Hiç bi sorun olmaz kardeşim 4060 önermişler değerler ortada değmez 4060 ı almaya
Bencede öyle reis ben bildiğimden şaşmıycam

6700 XT değil de 6900 XT kullanıyorum. Senin gibi bende forumlarda gezerken sürekli AMD konuları görüyordum. Hata, Wattman, sorun vs vs. Bende korktum böyle mi olacak diye ama yine de riske girip aldım. Hayatım da aldığım en doğru risklerden biriydi çok memnunum şu an da hala. 3-4 tane farklı kart da denedim. Hiçbirinde sorun yaşamadım.

Bir de ben hep en günceli severim. Yeni çıkan güncellemeleri beklemeden yaparım. Bir sorun da yaşamadım bu konuda.

Hatta bir ara satıp 3080 aldım aynı fiyata. Ama oyunda 350W çekiyor, yer yer düşük FPS veriyor. Dedim bu ne? 6900 XT ile aynı değerleri ben 200-250W ile alıyorum. Sonra geri satıp 6900 XT'ye geri döndüm.

Zaten 6700 XT-4060 fiyatlarında ikinci el 10 numara 6900 XT'ler var. Alacaksan onları al. Kullandığım tüm kartlar hep ikinci eldi.
Aynen öyle

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
1 yıldır Asus Dual RX 6700XT kullanıyorum. Forumlarda AMD ekran kartları için anlatılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kartı zorladığım oyunlar oldu ama canavar gibi ve sıcaklık 64'ü hiç geçmedi. AMD ekran kartı denemek istiyorsan tavsiye edebilirim. Eğer kartı alırsan 23.5.2 sürümünü kullanabilirsin bu yılın en iyi yazılım sürümü bence :)

MeMoFnB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Sapphire pulse modelini aldım. Alalı 1-2 hafta oldu. Çok memnunum, başta 80° lerde çalışıyordu. Undervolt ve fan ayarlarından sonra 11 dk lık furmark testinde max 74° gördüm. Ama bütçeniz varsa sapphire nitro modelini öneririm benim bütçe pulse ye yetti🤷‍♂️

1 yıldır Asus Dual RX 6700XT kullanıyorum. Forumlarda AMD ekran kartları için anlatılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kartı zorladığım oyunlar oldu ama canavar gibi ve sıcaklık 64'ü hiç geçmedi. AMD ekran kartı denemek istiyorsan tavsiye edebilirim. Eğer kartı alırsan 23.5.2 sürümünü kullanabilirsin bu yılın en iyi yazılım sürümü bence :)
Ben son sürümü kurdum şimdilik sıkıntı yaşamadım bilginize:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
Sapphire pulse modelini aldım. Alalı 1-2 hafta oldu. Çok memnunum, başta 80° lerde çalışıyordu. Undervolt ve fan ayarlarından sonra 11 dk lık furmark testinde max 74° gördüm. Ama bütçeniz varsa sapphire nitro modelini öneririm benim bütçe pulse ye yetti🤷‍♂️

Ben son sürümü kurdum şimdilik sıkıntı yaşamadım bilginize:)
Son sürümlerde düzelme var hocam haklısınız ancak şu kanaldan ben aynı oyunların 23.5.2, 23.8.2 gibi stabil sürümlerdeki performanslarına bakıyorum ona göre konuştum biraz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom