Wattman hatası ve bir çok hata olduğunu söylüyorlar NVIDIA'da yenilikler var ama pahalı diye biliyorum.benim gibi sadece oyun oynama amaçlı alıyorsan başka işlerle uğraşmayacaksan 6700 xt al geç oyunlarda karşılaştırma videolarına da bakarsan 6700xt her türlü daha iyi
2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. donanım arşivi de bu konuda video atmıştı bak istersenWattman hatası ve bir çok hata olduğunu söylüyorlar NVIDIA'da yenilikler var ama pahalı diye biliyorum.
şahsen aynı performansı veriyorlar bunla ilgili birçok konuyuda bulabilirsin forumdaLütfen biri aydınlatsın beni RX 6700 XT mı daha iyi RTX 3060 TI mi ?? Oyun konusunda DLSS FSR falan dahilde olabilir. Sistem dizicem yardımcı olun )
hata falan veriyor diyorlar AMD içinşahsen aynı performansı veriyorlar bunla ilgili birçok konuyuda bulabilirsin forumda
şahsen 6700xt nin tek artısı 12gb olması onun dışında çok bir şey yok
Geçen senenin videosu bu biliyorum şuanda FSR konusundada DLSS le kapışıyorlar ama işte çok bir bilgim yk ondan bi tık param boşa gitmesin istiyorum.2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. donanım arşivi de bu konuda video atmıştı bak istersen
unutmayalım fhde de 9.5gb vram sömüren oyun/lar var gelecek için ve ultra ayarlar için bn rx 6700xt yi secerimşahsen aynı performansı veriyorlar bunla ilgili birçok konuyuda bulabilirsin forumda
şahsen 6700xt nin tek artısı 12gb olması onun dışında çok bir şey yok
Havası batsın o önemli değil benim için ÜLPRQWLĞ FSR teknolojisi var AMD de ve RTX bir şekilde güncellemelerle gelicektir onlar çok önemli değil hata vermesin yeterO kadar para verip ekran kartı alacak olsam tercihim NVIDIA'dan yana olurdu. Driver gibi sorunlarla karşılaşmam, DLSS ve RTX gibi özelliklerden faydalanırım ve NVIDIA RTX 3060Ti demek daha havalı.
İşte böyle bilgi verseler keşke çok teşekkür ederim sanada herkesedeunutmayalım fhde de 9.5gb vram sömüren oyun/lar var gelecek için ve ultra ayarlar için bn rx 6700xt yi secerim
bu kartlar zaten artık ultra ayarlarda zorlanmaya başladılar nereye kadar ultra düşünüyorsununutmayalım fhde de 9.5gb vram sömüren oyun/lar var gelecek için ve ultra ayarlar için bn rx 6700xt yi secerim
amd de temiz kurulum dedikleri bir şey var bu forumdada konusu var o konular ile kur en az hata alırsın ve evet hata verdiği oluyor bazenhata falan veriyor diyorlar AMD için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen senenin videosu bu biliyorum şuanda FSR konusundada DLSS le kapışıyorlar ama işte çok bir bilgim yk ondan bi tık param boşa gitmesin istiyorum.