Bütçe ne tam olarak?bütçem rx 6750 xt ye yetiyor onu mu almalıyım yoksa başka ekran kartı önerir misiniz o fiyatlara vram i yüksek diye alasım baya var.
Alınırbütçem rx 6750 xt ye yetiyor onu mu almalıyım yoksa başka ekran kartı önerir misiniz o fiyatlara vram i yüksek diye alasım baya var.
6000 serisinde wattman baya azaldı diye biliyorum ayrıca bende 6750xt kullanıyorum kendine sabit bir driver sürümü belirle eğer driverı güncellemek istersen yeni sürümün yorumlarını oku öyle geç ama bence en iysi sabit bir sürümde kalmak gibirx6800 bütçem geçiyordu aklıma geldi ama biraz yüksek daha da çıkamam fiyat konusunda alınır yani msı birde watman yer miyim acaba onu düşünüyorum.
evet amd de öyleymiş şuan ki sürücünde sıkıntı yoksa bir daha güncellemeyin diyorlar bakıcam hocam.6000 serisinde wattman baya azaldı diye biliyorum ayrıca bende 6750xt kullanıyorum kendine sabit bir driver sürümü belirle eğer driverı güncellemek istersen yeni sürümün yorumlarını oku öyle geç ama bence en iysi sabit bir sürümde kalmak gibi