RX 6800 Kasama sığar mı?

Reaksiyon skoru
5

Ekler

• görsel_2026-01-28_052141345.webp
    görsel_2026-01-28_052141345.webp
    3.3 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Ekran kartı yükselteceğim 2. el bir rx6800 bakıyorum ama kasam 310mm destekliyor buna uyan modeller var mıdır?
Powercolor rx 6800 boyutu (epey) 310mm gösteriyor bu doğrumu ve alırsam sıfıra sıfır mı girecek kasaya yoksa az bir pay bırakılmış mıdır?
Powercolor kendi sitesinde 300mm gösteriyor
Kasam:https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ty-led-fanli-atx-oyuncu-fiyati,831571069.html
Garanti olsun ve kolay bulunsun diyorsan alabileceğin en garanti model Sapphire Pulse olur. Quantum bir kasaya XFX Merc 6800 oturtmak için ortadaki fanı sökmemiz gerekmişti sonrasında aynı kasaya Sapphire pulse modelini taktık şıp diye oturdu fana da yer kaldı hatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama illa nitro olsun diye kendini şartlandırma kasa fanların içten takılıysa tek fanı sökerek takarsın en kötü daha uzun bir modeli. Ya da en baba 1 kya 2. elden güzel bir kasa bulursun eldekini satıp

Garanti olsun ve kolay bulunsun diyorsan alabileceğin en garanti model Sapphire Pulse olur. Quantum bir kasaya XFX Merc 6800 oturtmak için ortadaki fanı sökmemiz gerekmişti sonrasında aynı kasaya Sapphire pulse modelini taktık şıp diye oturdu fana da yer kaldı hatta.

Ama illa nitro olsun diye kendini şartlandırma kasa fanların içten takılıysa tek fanı sökerek takarsın en kötü daha uzun bir modeli. Ya da en baba 1 kya 2. elden güzel bir kasa bulursun eldekini satıp
hocam benim fanlar kasanın dışından takılı olur mu dersin
Sapphire nitro+ rx6800xt satılıyor 2. el 14k başka da sapphire yok piyasada

Sıfır bile bulunabilir. 1200tl'ye 320mm GPU destekli bir kasa bile vardı geçenlerde..

uzay montaj olarak ta kullanilirsin anakartı kasanın içerisinde çıkarip :)
uzay montaj için muhafaza edecek yerim yok maalesef

En garantisi sapphire olur ya da daha uyguna bulursan yaz buraya bakalım
bir tek bu var ama hiçbir detay vermemiş ürün fotosu bile yok

Geri