RX 6800 XT Sıcaklık Değerli Normal Mi?

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
27
Öncelikle herkese merhaba, haftaya pazartesi 2.elden RX 6800 XT almayı düşünüyorum fiyatı 10500 Türk lirası. Aşağıda FurMark sonuçları var sıcaklık konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 1000014626.webp
    1000014626.webp
    243.5 KB · Hit: 77
  • 1000014627.webp
    1000014627.webp
    191.9 KB · Hit: 74
Öncelikle herkese merhaba, haftaya pazartesi 2.elden RX 6800 XT almayı düşünüyorum fiyatı 10500 Türk lirası. Aşağıda FurMark sonuçları var sıcaklık konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
biraz fazla gibi hocam

Biraz fazla gibi. Havalar sıcak ama yine de sıcak geldi. Bakım ihtiyacı olabilir.

biraz fazla gibi hocam
İçi açılmamış hocam adamın dediğine göre ama fiyatına göre iyi geldi emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz fazla gibi. Havalar sıcak ama yine de sıcak geldi. Bakım ihtiyacı olabilir.
Hocam içi açılmamış kartın bu fiyata bulunca almak istedim kararsızım.

İçi açılmamış hocam adamın dediğine göre ama fiyatına göre iyi geldi emin değilim.

Hocam içi açılmamış kartın bu fiyata bulunca almak istedim kararsızım.
10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun

Kartı 10 dk lık furmak yapsın. Tepe sıcaklık noktalarını göremeyiz bu şekilde

10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun
Hocam konuma bakarmısın

Kartı 10 dk lık furmak yapsın. Tepe sıcaklık noktalarını göremeyiz bu şekilde
Hocam konuya bakarmısın

Sıcaklıkları fazla ama bu fiyata alınır testi 15 dk yapın kartın stabil bir şekilde çalışıp çalışmadığını görmek lazım

15 dk nın sonunda bir problem çıkarmaz ise alın fiyatı gayet iyi mx6 alıp sizde termal bakımları yaparsınız

Birde fiziksel olarak kartta yağ akması varmı yokmu kontrol edin. Kartın açık yerlerine serçe parmağınızı koyun elinize yağ gelip gelmediğini kontrol edin yağ gelirse madencilik için kullanılmış demektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,559
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri