biraz fazla gibi hocamÖncelikle herkese merhaba, haftaya pazartesi 2.elden RX 6800 XT almayı düşünüyorum fiyatı 10500 Türk lirası. Aşağıda FurMark sonuçları var sıcaklık konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
İçi açılmamış hocam adamın dediğine göre ama fiyatına göre iyi geldi emin değilim.biraz fazla gibi hocam
Hocam içi açılmamış kartın bu fiyata bulunca almak istedim kararsızım.Biraz fazla gibi. Havalar sıcak ama yine de sıcak geldi. Bakım ihtiyacı olabilir.
10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursunİçi açılmamış hocam adamın dediğine göre ama fiyatına göre iyi geldi emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam içi açılmamış kartın bu fiyata bulunca almak istedim kararsızım.
Hocam konuma bakarmısın10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun
Hocam konuya bakarmısınKartı 10 dk lık furmak yapsın. Tepe sıcaklık noktalarını göremeyiz bu şekilde
Biraz fazla gibi. Havalar sıcak ama yine de sıcak geldi. Bakım ihtiyacı olabilir.
12 bine içi açılmamış 6900 xt verdim. Demek ki piyasadan benim de haberim yok asdhuasudas10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun
Öncelikle herkese merhaba, haftaya pazartesi 2.elden RX 6800 XT almayı düşünüyorum fiyatı 10500 Türk lirası. Aşağıda FurMark sonuçları var sıcaklık konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım yardımcı olursanız sevinirim
Biraz fazla driver dan fan ayarlarını biraz yükseltmeni öneririm
Olm burda 14 15k ya 3070 ti koyuyorlar kafayı yersin 6900 xt 3090 a denk diye biliyorum en azından 15k ya koyman lazımdı12 bine içi açılmamış 6900 xt verdim. Demek ki piyasadan benim de haberim yok asdhuasudas![]()