RX 6800 XT Sıcaklık Değerli Normal Mi?

10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun
Piyasadan haberin yoksa yorum yapmak zorunda degilsin 10kya 6800 rahat bulursun gecen ay ben 9kya 6800 aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm burda 14 15k ya 3070 ti koyuyorlar kafayı yersin 6900 xt 3090 a denk diye biliyorum en azından 15k ya koyman lazımdı
Piyasa buradan ibaret mi :D 3060ti 7 8kya maks bulunabilir

Piyasadan haberin yoksa yorum yapmak zorunda degilsin 10kya 6800 rahat bulursun gecen ay ben 9kya 6800 aldim
Sen ne anlatıyon

Piyasa buradan ibaret mi :D 3060ti 7 8kya maks bulunabilir
Ben bulunamaz demedim ki tipe bak kendine kendine tiplere giriyor
Oku geç sende herşeye yorum yapmak zorundamısın

10500 tl 6800xt nasıl olabilir ya kart sıkıntılı ya da adamın piyasadan haberi yok o fiyata 3060 ti anca bulursun
Ben geçen hafta 9 a 3060ti gaming oc 3 fanlı aldım hocam bilgisayarcıdan tekil satıcı da değildi kutulu tertemiz ürün

test suresi yetersiz en azindan 10 dakika olmali. 3 dk kadarlik sure ile bu kart daha iyi durumda fanlar yuzde 50 seviyesinde sicaklik degerleri havanin bu kadar sicak oldugu dusunulurse normal. bakimin cok aciliyeti yok sizin kasanizin havalandirmasinin iyi oldugunu varsayiyorum. yine bir bakim olmasi iyi olur orasi ayri.

"Ya kart sikintili ya piyasadan haberi yok" kartin piyasası bu zaten senin haberin yok ,"anca bulursun" demek ne demek bulamazsin demek degil mi asıl sen ne anlatıyorsun yanlış bilgilendirme insanları

"Ya kart sikintili ya piyasadan haberi yok" kartin piyasası bu zaten senin haberin yok ,"anca bulursun" demek ne demek bulamazsin demek degil mi asıl sen ne anlatıyorsun yanlış bilgilendirme insanları
Birader sussana kimse rahatsız değil sana niye battı ? İşine bakar mısın

Anlamadım hocam uyguna ekran kartı almanın neyi sıkıntılı pardon?
Siz kitap okumuyor musunuz siz sıkıntılımısınız ben bu fiyata alınmaz mı dedim bulunduğum konumdan bahsediyorum
Tiplere bak kendi aile üyelerinizi bukadar savunmazsınız

Birader sussana kimse rahatsız değil sana niye battı ? İşine bakar mısın

Siz kitap okumuyor musunuz siz sıkıntılımısınız ben bu fiyata alınmaz mı dedim bulunduğum konumdan bahsediyorum
Tiplere bak kendi aile üyelerinizi bukadar savunmazsınız
Hayırdır hocam sorun ne vereyim instayı arayın bi siz beni

test suresi yetersiz en azindan 10 dakika olmali. 3 dk kadarlik sure ile bu kart daha iyi durumda fanlar yuzde 50 seviyesinde sicaklik degerleri havanin bu kadar sicak oldugu dusunulurse normal. bakimin cok aciliyeti yok sizin kasanizin havalandirmasinin iyi oldugunu varsayiyorum. yine bir bakim olmasi iyi olur orasi ayri.
Hocam kendisi şuan tatilde pazartesi günü gelicek yine etiketlerim ben sizi bu hali ile alınabilir mi?

Hayırdır hocam sorun ne vereyim instayı arayın bi siz beni
Bi sorun yok işte gelip gelip burda çok biliyormuş gibi davranıp herşeye karışıp karıştıran sizsiniz ben biriyle konuşuyorum ordan biri geliyor sallıyor burdan biri geliyor sallıyor yürüyün gidin işinize bakın

Bi sorun yok işte gelip gelip burda çok biliyormuş gibi davranıp herşeye karışıp karıştıran sizsiniz ben biriyle konuşuyorum ordan biri geliyor sallıyor burdan biri geliyor sallıyor yürüyün gidin işinize bakın
Konumdan çıkar mısın dostum y.anilsen git instagram ekle beni

Konumdan çıkar mısın dostum y.anilsen git instagram ekle beni
Konu seninmiymiş ?
Anlatabildim mi peki olayı ?
O fiyata 3060 ti zor buluyorum 6800xt gibi bir kartı okadar uygun fiyata bulmak kötü değil tabikide çok iyi ama o fiyata nasıl buldun ben onun için öyle yazdım çok bilmiş bazı kişiler gelip boş yapıyor onlara gıcık oluyorum yoksa senle derdim yok ama üstüne sende gelip aynı şeyi yapıyorsun

Konu seninmiymiş ?
Anlatabildim mi peki olayı ?
O fiyata 3060 ti zor buluyorum 6800xt gibi bir kartı okadar uygun fiyata bulmak kötü değil tabikide çok iyi ama o fiyata nasıl buldun ben onun için öyle yazdım çok bilmiş bazı kişiler gelip boş yapıyor onlara gıcık oluyorum yoksa senle derdim yok ama üstüne sende gelip aynı şeyi yapıyorsun
sen bulamiyorsun diye karta bozuktur diyorsun :D sadece sari siteden piyasa takibi yapilmaz dedim zoruna niye gitti

Geri