RX 6900 XT FPS Sorunu

Alıntıyı görüntüle
CPU'nun şu an yaptığımız işlemle pek alakası yok ama yine de şuradan "Extreme Performance" seçip CPU Fanı %100 e alayım mı?

Alıntıyı görüntüle

2. olarakta şu kasa üzerindeki fan ayarları CPU ya mı etki ediyor GPU ya mı bunu "HİGH" seçeneğine almama gerek var mı?
CPU için auto ayarları önermem PBO + Curve ile en iyi ayarı bulmak lazım. Kasadaki ile ilgili hiçbir fikrim yok

CPU için auto ayarları önermem PBO + Curve ile en iyi ayarı bulmak lazım. Kasadaki ile ilgili hiçbir fikrim yok
PBO + Curve tam olarak ne oluyor?
1623770655249.png

Bir de bir süre oynadım testi gerçekleştirdim sonuçlar bu şekilde

Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki
Olur hatta çok sevinirim ne zaman müsait olursanız DC üzerinden ulaşabilirsiniz. DC deki ismimde aynı zaten bir de benim en çok canımı sıkan şey şu fps drop onu düzeltsem çok iyi olacak ama çözümünü bulamadım siz de bilmiyorsunuz değil mi?
Post automatically merged:

Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?
Post automatically merged:

Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki
Şu yazıyı sonradan ekledimde galiba görmediniz tekrar yazıyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Soru: Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri