Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki
Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki
Olur hatta çok sevinirim ne zaman müsait olursanız DC üzerinden ulaşabilirsiniz. DC deki ismimde aynı zaten bir de benim en çok canımı sıkan şey şu fps drop onu düzeltsem çok iyi olacak ama çözümünü bulamadım siz de bilmiyorsunuz değil mi?
Post automatically merged:
Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?
Şu yazıyı sonradan ekledimde galiba görmediniz tekrar yazıyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
Soru: Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?