alınır alınmaz yoktur fiyatına göre alınır alınmaz vardır fiyatı iyiyse alınızSistem toplamayı düşünüyorum ve bu kartı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Hocam güzel kart bende var şuan ama sizin karta vereceğiniz bütçe Max kaç?Sistem toplamayı düşünüyorum ve bu kartı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
11.000TL'ye alınır mı?alınır alınmaz yoktur fiyatına göre alınır alınmaz vardır fiyatı iyiyse alınız
Çok güzel bir soru ikinci el alıcağım ve maksimum 11.000 verebilirimHocam güzel kart bende var şuan ama sizin karta vereceğiniz bütçe Max kaç?
ikinci el 11k fazla gibi o karta11.000TL'ye alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzel bir soru ikinci el alıcağım ve maksimum 11.000 verebilirim
Hocam ikinci el için değmez ona o yüzden ya İntel arc b580 yada yüksek segment amd veya Nvidia kart bakarsın ikinci elde 3000serisi felan11.000TL'ye alınır mı?
Çok güzel bir soru ikinci el alıcağım ve maksimum 11.000 verebilirim
İntele pek güvenemiyorum işlemcileri bile kronik sorunluBen olsam ikinci el RX 7600 XT yerine sıfır ARC B580 alırdım. Intel, B580'in arkasında duracak gibi görünüyor. Ya da ikinci el temiz ve garantili RX 7700 XT kovalanabilir 12k'ya.
Hocam 4060 a bakın yada gençer gaming den amd ekran kartlı ve amd işlemcili çok güzel sistemler varİntele pek güvenemiyorum işlemcileri bile kronik sorunlu
İntele pek güvenemiyorum işlemcileri bile kronik sorunlu
DDR5 düşünüyorumHocam 4060 a bakın yada gençer gaming den amd ekran kartlı ve amd işlemcili çok güzel sistemler var
HYPR / RYZEN 5 5600 / XFX RX 7600 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHz DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HYPR / RYZEN 5 5600 / XFX RX 7600 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHz DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
ikinci elde 3070-3080 arası olabilirNe önerirsiniz?
Hocam bütçe verin genel olarakDDR5 düşünüyorum