RX 7800 XT için en stabil AMD driverı hangisi?

cuteay

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar iyi günler. RX 7800 XT ekran kartım var ancak ne zaman bir sürücü güncellemesi gelse ve yapsam bir önceki sürümle arasında CPU sıcaklığı farkı oluyor. 3-5 dereceye kadar fark ediyor örneğin a sürümündeyken 50-51 dereceyse b sürümüne geçince 58-59 oluyor. En stabil çalışan AMD sürücüsü hangisi biliyor musunuz?

Arkadaşlar iyi günler. RX 7800 XT ekran kartım var ancak ne zaman bir sürücü güncellemesi gelse ve yapsam bir önceki sürümle arasında CPU sıcaklığı farkı oluyor. 3-5 dereceye kadar fark ediyor örneğin a sürümündeyken 50-51 dereceyse b sürümüne geçince 58-59 oluyor. En stabil çalışan AMD sürücüsü hangisi biliyor musunuz?
En yeni driver biraz sorunlu ondan önceki iyi herhalde

Hocam siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz bende de aynı işlemci var da ondan sordum ekran kartımda bir üst modeliniz.
ben bahsettiğim son driveri kullanıyorum son zamanlarda pek oyun oynamadığım için eskisini kurmaya üşendim son driver 24 12 1

sende ne gıbı sorunlar varda gücen surumu kullanmıyorsun..

sende ne gıbı sorunlar varda gücen surumu kullanmıyorsun..
Konuda yazdım. İşlemci sıcaklığım eski sürümdeyken oyunda 50-51 dereceydi ancak otomatik güncellemiş en son sürücüye ve şu an aynı oyunda 58-59 derece sıcaklık değeri alıyorum. İşin kötü tarafı eski sürücünün hangisi olduğunuda unuttum o yüzden geri eski sürücüyüde yükleyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,036
Üyeler
174,971
Son üye
erenakgndz
Geri