quistin
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 607
- İsim
- Fırat divitci
Dostum ben kendi yaşadığım deneyimi anlatıyorum oyunu oynarken karakterlerin saçları ağaçların yaprakları beni rahatsız etti diyorum sen ekrana yapışmış farkları incelemişsin diyosun. Oyunu oynarken dediğin şeyi yapmadan bu durum belirgin bir şekilde görülüp beni rahatsız etmese niye birebir aynı güce sahip olmalarına rağmen 6900xt'mi satıp 3090'a geçeyim kardeşim, canım mı sıkıldı da geçtim? Yanımda oturup beni izlemişsin gibi hakkımda varsyayımda bulunma. 35.000tl Vericem bir karta 7900xtx alıcam 4070ti super alan adam dlss açıp benimle aynı fps'i alıp nativeden de daha iyi görüntü alacak. Benim derdim performansın yüksekliği ancak 4090 da bütçemin dışında (73.000tl) Bu durumda 10.000tl ekstra verip 7900xtx'den dlss sayesinde daha yüksek performans alıp nativeden de daha net görüntü alıyorum aradaki fiyat farkı da çıkmış oluyor.4k ekranda ekranın dibine girip saç gibi detay birşeyi umursamaysa tek derdin Allah başka dert vermesin ne diyeyim(amdde de fsr 3 ile frame gen desteği var,asıl AFMF artısını düşünelim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapitalizmi öven birini ilk defa görüyorum windows işlemci eski 11 kaldırmaz diye pc yenile nvidia teknolojisi diye pc yenile planlı eskitme yapsınlar yine yenile hayır o kadar param olsa fakire fukaraya veririm bari iyi biri olurum teknoloji gelişti bu grafiklere bilgisayarım yetmezlerden aynı seviye grafiklere X firması “güncelleme” yapıp sistemi eskittiği veya desteğini kestiği için bilgisayarımızın yetmediği dönemlere geçtik bunun güzel yanı ne ben anlamıyorum herhalde