Monkey D. Luffy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Luffy
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk meslek değil önceden birikim yapmıştım bide evdeki eski 1 masaüstü bide 1 laptop vardı onları sattım yani PC ve monitör ekipmanlar vb vb tahmini yuvarladigimda 120-130k buluyor yarısındanbi tık daha fazlasını şuan elimde var kalaninida taksitle alıcam asgari ücretten bı tık daha fazla kazandığım bı yerde self servis garsonluk yapıyorum aile evinde kalıyorum 2 katlı ev alt kata kurcam rahat orası kimse fazla gelmez genelde 2.katta kalıyorlar bu arada bazıları soruyor bu yaşta hâlâ aile evinde mi kaliyon falan onuda söylim yaşım 18 yeni yeni reşit oldumHocam monitör Eğer büyük olsun 2'ci ve 3'cü monitöre ihtiyaç kalmasın diye alıyorsanız Çok saçma
1- 4K bir monitör'de 5080 ile anca uzun süre Kullanabilirsin Yani 5080 bile hem yayın hemde 4K oyun'u sorunsuz çalıştıracağını pek sanmıyorum
2- Yayıncılar bile oyun bilgisayarı ve yayın bilgisayarı olacak şekilde 2 PC alıyor
( Ve tek monitöre 2 PC bağlayamazsınız )
3- Tek monotörün yarısını OBS+Chat diğer yarısındada pencereli ekranda Oyun mu oynayacaksın ??
Bilmiyorum çok saçma geliyor
Ayrıca hocam Cidden Çok merak ediyorum Ayıp Olmazsa Ne iş yapıyorsunuz'da bu kadar kazanıyorsunuz ???
( yani bir monitöre 50K verecek kadar çok para veren bu iş ne bizde o mesleğe yönelelim)