Rx 9070 4k da FSR ile görüntü nasıl olur ?

Impalas

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar dostlar elimde halihazırda 1080p lik bir monitör var bunu yükseltmeyi düşünüyorum 2k mı yoksa 4k mı almalıyım bunu araştırıyorum. 9070 7600 lü sistem var ve bu sistemle 4k açarmı bunu merak ediyorum youtube dan baktığım araştırdığım üzere çoğu oyunda 4kda 60 70 fps ortalama alıyor . bu rakamlardan daha düşük verdiği oyunlarda oluyor. 60 fps ve altında fsr4.0 ı açsam görüntü nasıl olur 4k da bunu merak ediyorum en çok . birde asusun şu modelini düşünüyorum dual mode özelliği olduğu için 1080p de 320hz verirken 4kda 160hz veriyor aynı anda modlar arasında geçiş yaparak bu ürün sizce nasıl birde ?

Hocam bana kalırsa düz 4k hem ekran kartını zorlar hem de optimizasyonu kötü oyunlarda çok memnun etmeyebilir, senin yerinde olsam o bütçelerde gözüm kapalı 2k oled bakardım

bence 4kyı kaldırır.

Benim için her türlü 2k oled> ıps 4k

Merhabalar dostlar elimde halihazırda 1080p lik bir monitör var bunu yükseltmeyi düşünüyorum 2k mı yoksa 4k mı almalıyım bunu araştırıyorum. 9070 7600 lü sistem var ve bu sistemle 4k açarmı bunu merak ediyorum youtube dan baktığım araştırdığım üzere çoğu oyunda 4kda 60 70 fps ortalama alıyor . bu rakamlardan daha düşük verdiği oyunlarda oluyor. 60 fps ve altında fsr4.0 ı açsam görüntü nasıl olur 4k da bunu merak ediyorum en çok . birde asusun şu modelini düşünüyorum dual mode özelliği olduğu için 1080p de 320hz verirken 4kda 160hz veriyor aynı anda modlar arasında geçiş yaparak bu ürün sizce nasıl birde ?

işlemciyi 7500f yapabilirsin senin yerinde olsam 2k alabilirdim şuan 2k gayet güzel ve monitörleride baya başarılı

işlemciyi 7500f yapabilirsin senin yerinde olsam 2k alabilirdim şuan 2k gayet güzel ve monitörleride baya başarılı
reis sen konudan konuya kaç konuya bakıyonyav :D az önce soğutucu kavgası yapıyodunm hahah işlemcim zaten şuanda var 7600

agalar 4k yı kaldırıyor çoğu oyunda ama ben şunu merak ediyorum 4k da fsr ile nasıl bir görüntü vericek bağzı yerlerde okuduğuma göre yüksek çözünürlükte fsr dlss gibi teknolojiler daha iyiymiş galiba bunu merak ediyorum doğrumu değilmi asıl ve birde alıcak olursam 4k monitör paylaştığım linkteki monitörü alıcam 1080p kullanıcam bütün uygulamalar için sadece dizi film hikyae tabanlı oyunlarda 4k ya geçicem .

agalar 4k yı kaldırıyor çoğu oyunda ama ben şunu merak ediyorum 4k da fsr ile nasıl bir görüntü vericek bağzı yerlerde okuduğuma göre yüksek çözünürlükte fsr dlss gibi teknolojiler daha iyiymiş galiba bunu merak ediyorum doğrumu değilmi asıl ve birde alıcak olursam 4k monitör paylaştığım linkteki monitörü alıcam 1080p kullanıcam bütün uygulamalar için sadece dizi film hikyae tabanlı oyunlarda 4k ya geçicem .
donanım arşivinin videosu vardı

aga 2k oled de mantıklı ama oledlerde fiyatı uçuk birde ömrü kısa diyolar hadi ömrünü geçtimde fiyatları uçuk en az 25 30k oled 2k monitörler .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerede reis link atabilcenmi sana zahmet . ^^

2k yeterli olur bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtubede video çekenlerin cogu fake bide adamları sistemleri hepsi en üst düzey biz marka 2-3 fps diyoruz ama hepsi tamamı set olunca farkediyor bence o kart için ideal bende rtx 3090 ti ile 2k ips kullanmayı düşünüyorum 4k için bence çok erken

o kart 4k da tatmin etmez gelecek senelerde 2k oled daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,730
Üyeler
174,425
Son üye
ysaykutlu
Geri