- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #53
Çalışıyor bu aradakendim kullandım ama 750W Gold geçtim en kısa sürede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Undervolt yapıp dener misin? PSU dan ise anlarsın direkt.
Hocam undervolt da denedim. Ekran kartının max gücünü 250-260 W civarına kadar çektim ancak bu da yetmedi. Dediğim gibi Space Marine 2 açılmıyor. Ancak undervolt dahi yapmadan Battlefield 6, Cyberpunk 2077 ve God Of War Ragnarok'ta sorunsuz bir biçimde çalışıyor kart. Sorunun PSU'dan mı kaynaklı olduğuna emin olamıyorum. Böyle olunca da durduk yere 5-6 bin TL Psu'ya harcamak istemiyorum haklı olarak.Undervolt yetmez 650w ile calistirmaya yariya falan cekmesi lazim
Space Marine 2'de yine aynı kartla sorun yaşayan bir sürü kullanıcı olmuş. Ufak bir reddit araştırmasıyla bir sürü kişi çıktı karşıma. Ancak yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sorunsuz kullananlar da var.
Akşam bir daha deneyeceğim ancak çözüm bulamazsam kartı iade edeceğim. 6-7 ay Rtx 5060 Ti 16 GB kullandım. Şu yaşadığım sorunların birisini bile yaşamadım. DDU ile driver sil, igpu kapat, undervolt yap, minimal sürücü yükle, 6 ay önceki sürücüyü yükle vs. Son kullanıcının böyle şeylerle uğraştırılması yoruyor insanı. Eski kartım hala duruyor zaten. Yeni bir kart alana kadar onu kullanmaya devam ederim.