RX 9070 XT çok yavaş software donuyor

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Merhaba arkadaşlar bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ama driver kurup girdim software aşırı donuyor sebebi nedir? Videosunu da çektim buda videosudur.

Merhaba arkadaşlar bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ama driver kurup girdim software aşırı donuyor sebebi nedir? Videosunu da çektim buda videosudur.
Adrenalin silip tekrar yüklemeyi denedinizmi. ben pulse modelini kullanıyom bende şak diye açılıyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Hags , mpo kapat
Softwareyi yeniden başlatın görev yöneticisinden düzelmezse
Ddu ile sürücüyü sil öncesinde indirdiğin bir önceki sürümü internetsiz bir şekilde kur

• Beğen
Şöyle insanların yok olması gerek adam yardım istiyor hala kötülüyor :D
Belli ki bir bug var ddu ile driveri silip tekrar kur , aygıt yoneticisinden 9070xt yi güncellemeyi deneyin. 26.1.1 kullanıyorum ben de en ufak sorun yok şu an.

Şöyle insanların yok olması gerek adam yardım istiyor hala kötülüyor :D

Belli ki bir bug var ddu ile driveri silip tekrar kur , aygıt yoneticisinden 9070xt yi güncellemeyi deneyin. 26.1.1 kullanıyorum ben de en ufak sorun yok şu an.
mizah nedir bilirimsin yeğen bende amd kullanıyorum ve konuya mesajımın bilmediğim halde + yönden etkisi oldu

• Kızgın
mizah nedir bilirimsin yeğen bende amd kullanıyorum ve konuya mesajımın bilmediğim halde + yönden etkisi oldu
Mizah gerektiren bir konu değil yardım gerektiren bir konu + falan yok. Adam yardım istiyor eğer bilgin yoksa ya sus ya da bilgi verip şakayı sonda yap bak işte o zaman hepimiz güleriz.

• Muhteşem
Bunlar nedir hocam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adrenalin silip tekrar yüklemeyi denedinizmi. ben pulse modelini kullanıyom bende şak diye açılıyor.
Allah Allah deneyeceğim şimdi

Kullandığın windows versiyonuna, güncelleştirme durumuna göre değişir. Yeni kart alınca format atmak önerilir.
Sürücüyü Buradan indir ve yeniden kur:
Format attım zaten format attıktan sonra kurdum driveri o şekilde bu video :(

Biri windowsun grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu mponun şimdilik bunu yapacağını zannetmiyorum önce bi ddu ile driver işini halledin sonra bakalım bide eski sistemin üzerine takdıysanız 9070xt yi 5080 vardı galiba temiz format atın

hocam adrenalin ayarlarında sıfırlama yapar mısınız
düzelmezse ddu ile kaldırıp tekrardan yüklersiniz driverı
öyle de düzelmezse mpo falan kapatırsınız
1770220353667.webp

• Beğen
Biri windowsun grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu mponun şimdilik bunu yapacağını zannetmiyorum önce bi ddu ile driver işini halledin sonra bakalım bide eski sistemin üzerine takdıysanız 9070xt yi 5080 vardı galiba temiz format atın
Evet 5080 vardı temiz format attım böyle oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,869
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri