Rx 9070 xt mi yoksa 5070 ti mı?

faide

80+
Reaksiyon skoru
6
sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız rekabetçi oyunlar oynuyorum apex fortnite valorant cs gibi sizce bunun için 9070 xt mi daha mantıklı 5070 ti mi ??? (işlemcim amd ryzen 7 7800x3d) dediğim gibi benim için öncelik yüksek fps ve düşük input lag. yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız rekabetçi oyunlar oynuyorum apex fortnite valorant cs gibi sizce bunun için 9070 xt mi daha mantıklı 5070 ti mi ??? (işlemcim amd ryzen 7 7800x3d) dediğim gibi benim için öncelik yüksek ve düşük input lag. yardımcı olursanız sevinirim
Hocam ilk olarak FPS oyunlarında 9070 xt daha mantıklı ikinci olarak şuan 9070 xt ve 5070 ti fiyatları şuan çok yüksek biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız rekabetçi oyunlar oynuyorum apex fortnite valorant cs gibi sizce bunun için 9070 xt mi daha mantıklı 5070 ti mi ??? (işlemcim amd ryzen 7 7800x3d) dediğim gibi benim için öncelik yüksek fps ve düşük input lag. yardımcı olursanız sevinirim
1080p için bu kartlar fazla rtx 5070 al geç 2 üründen de ucuz

en yüksek fps verimini almak istiyorum
istediginiz oyunlar e-spor oyunları bunlar için 5060ti 16 gb bile yeter ben size daha üstünü 5070 önerdim üstüne bu tarz oyunlarda amd alınmaz amd anti lag olayını açınca bir ara millet cs de ban yemişti nvdia reflex ise çok iyi çalışan çeknoloji

istediginiz oyunlar e-spor oyunları bunlar için 5060ti 16 gb bile yeter ben size daha üstünü 5070 önerdim üstüne bu tarz oyunlarda amd alınmaz amd anti lag olayını açınca bir ara millet cs de ban yemişti nvdia reflex ise çok iyi çalışan çeknoloji
haklısın hocam nvidia reflex gerçekten çok iyi bir teknoloji 5070 aklıma yattı ama 12gb olması sorum yaratmaz değil mi sonuçta rdr2 oynamayacağım vram çok yemez herhalde apex düşük ayarlarda

haklısın hocam nvidia reflex gerçekten çok iyi bir teknoloji 5070 aklıma yattı ama 12gb olması sorum yaratmaz değil mi sonuçta rdr2 oynamayacağım vram çok yemez herhalde apex düşük ayarlarda
yok hocam ne yiyrcek senin oynayacagın oyunlar zaten genel e spor tarzı oldugu için her ekran kartında oynatmaya odaklı üstüne 1080p oldugu için fazla vram yeme problemide olmaz

Hocam şöyle daha dün 33k olan asus RX 9070 xt bugün 39k yani günlük bile fiyatları değişiyor
30k ya 5070 mantıklı mı şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam ne yiyrcek senin oynayacagın oyunlar zaten genel e spor tarzı oldugu için her ekran kartında oynatmaya odaklı üstüne 1080p oldugu için fazla vram yeme problemide olmaz
benim işlemcim ile darboğaz sorunu yaratır mı 5070

30k ya 5070 mantıklı mı şuan

benim işlemcim ile darboğaz sorunu yaratır mı 5070
7800x3d ile darbogaz olmaz

asıl e spor oyunları için amd alınır saf güç ile oynanıyor o oyunlar teknoloji kullanamıyorsun bi reflex veya anti lag kullanabiliyorsun + olarak antilagdan banlanan hesaplar açıldı

hikayesel oyunlarda yine ray traycing multi framedir diyince nvidia toparlıyor bi tık ama e sporlarda rezalet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri