Dediğiniz gibi test başlattım şimdiFurmark 9070 XT'lerde iyi bir ısı testi değil. Mesela 2.1 ghz'de şu an çekirdeğiniz ama bu çekirdek 3.4 ghz'e boost oluyor oyunlarda.
Testi 1080P'de 8XMSAA ile yapın; o zaman en ağır oyunda bile kaç derece max görür anlarız.
5. Dakikaya giriyorum çekirdek hızı 2300 mem 2505 gözüküyor gpu 60 hotspot 81 civarındaFurmark 9070 XT'lerde iyi bir ısı testi değil. Mesela 2.1 ghz'de şu an çekirdeğiniz ama bu çekirdek 3.4 ghz'e boost oluyor oyunlarda.
Testi 1080P'de 8XMSAA ile yapın; o zaman en ağır oyunda bile kaç derece max görür anlarız.
8XMSAA açık mı?Dediğiniz gibi test başlattım şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5. Dakikaya giriyorum çekirdek hızı 2300 mem 2505 gözüküyor gpu 60 hotspot 81 civarında
Açık hocam8XMSAA açık mı?
Testi VK değil GL olarak yapın bir de. 8XMSAA 1080P'de bu kart 3, 3.1ghz görmeli çünkü. Ek olarak, AMD profilini default yapınBu da 1080p 8xmsaa açıkken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Açık hocam
Gl olarak başlattımTesti VK değil GL olarak yapın bir de. 8XMSAA 1080P'de bu kart 3, 3.1ghz görmeli çünkü. Ek olarak, AMD profilini default yapın
Baya sessiz çalışıyor giriş modeli olduğu için biraz şüpheliydim amafan 1200 rpm![]()
hayır kart biosta öyle ayarlanmış. bence özel fan ayarı yap adrenalin üzerinden mesela tam yükte 1800 rpm falan yeterBaya sessiz çalışıyor giriş modeli olduğu için biraz şüpheliydim ama