Rx470 Isınma sorunu

Unresh

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler bundan 3 ay önce 2.el rx470 8gb ekran kartı aldım fakat yük altında kalınca 90 derece oluyor.
Msı afterburner programından fan hızını arttırıyorum ama 1 derece bile düşmüyor. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Kartın üstü tozluydu evet o benimde aklıma geldi açtım temizledim üstü simsiyahtı 2 kere termal macun değiştim ama sonuç aynı

Eğer dandik bir macun kullandıysanız normal. MX 4 2019 Edition ile birlikte dener misiniz?
Macundan olduğunu sanmıyorum ama denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign Kartın bakıma ihtiyacı var gibi? Full fan hızında da sabit o değerler mi?
Afterburner dan gücünü falan azaltıyorum bu sefer drop yiyorum fan sonda ama dediğim gibi düşmüyor fps sabitlemek zorunda kalıyorum

Beyler bundan 3 ay önce 2.el rx470 8gb ekran kartı aldım fakat yük altında kalınca 90 derece oluyor.
Msı afterburner programından fan hızını arttırıyorum ama 1 derece bile düşmüyor. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
aynı kartı bende almıştım ısınmadan sıcaklık çok yüksekti ve görüntüde problemler oluyordu ne yaparsam yapayım düzelmedi benim kartımın Mining yapılmış olduğuna karar verip çok ucuz bir fiyata satmıştım

Dostum ekran kartı yük altında derken % kaçlık bir kullanımdan bahsediyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri