Rx5500xt mi rx580 mi

arkadaşlar ben genellikle rdr2 oynuyorum ancak 30 fps oynadığım için PC de bir yükseltme yapacağım ama 2 adet ekran kartı buldum hangisini alsam diye düşünüyorum
hangisinin vrami daha fazlaysa onu alırdım
5500xt daha yeni nesil, daha az ısınan bir kart
Gtx1650 super bakmanızı da öneririm

Daha düşük tdp
stabil çalışan driver
ve 5500xt'den bir kaç fps önde
sıcaklık olarak sanki 1650s daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam baya bir süredir radeon kartların yenileri olsun eskileri olsun sorun çıkarabiliyor wattman hatasıdır bilmemne hatasıdır diye yazılımsal bir problemi var radeon kısmında nvidia almanı öneririm bende 1650s veya dengi bir ekran kartı işini görür
peki e1650s olarak ne öneririsin 6gb vram den aşağı olmasa iyi olur

1650s 4gb vram standart
5500xt 8g ya da 1660s

sıcaklık olarak sanki 1650s daha iyi

peki e1650s olarak ne öneririsin 6gb vram den aşağı olmasa iyi olur
Sıcaklıklar modele bağlı olarak değişiyor.Mesela rog strix bir ekran kartıyla gigabyte nin ekran kartını karşılaştırırsan rog strix kartın sıcaklıkları daha düşük olur.

1650s 4gb vram standart
5500xt 8g ya da 1660s
tm

Sıcaklıklar modele bağlı olarak değişiyor.Mesela rog strix bir ekran kartıyla gigabyte nin ekran kartını karşılaştırırsan rog strix kartın sıcaklıkları daha düşük olur.
anladım

2000-2300 para var ama
önerin varmı

2000-2300 para var ama
1660s alabilirsin ozaman

https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/
bu olurmu

neden herkes 1650s öneriyor çözemedim mhz farkı mı var
herkesin 1650 super önermesinin nedeni:
Nvidia>Radeon
Çünkü;
Daha iyi driverlar
Daha iyi oc performansı
Sorunsuz sürücüler
Daha az ısınma
Daha çok ve daha yeni teknolojiler
Vesaire vesaire
Bu yüzden 1650 super bu üç kart arasından en iyi seçimdir ama rx 5500xt 8gb sa değil. RX5500xt 8gb ve 4gb arasında yüksek bir performans fakı var ve bu yüzden rx5500xt 8gb'sa alınabilir
Nvidianın neden daha iyi olduğunu bildiğin halde neden ''rx severler'' diye bir kulübün üyesisin diye sorucak olursanız amd ekran kartlarını f/p anlamında beğendiğim ve genel olarak nvidia rakiplerinden daha ucuz oldukları için beğeniyorum.

herkesin 1650 super önermesinin nedeni:
Nvidia>Radeon
Çünkü;
Daha iyi driverlar
Daha iyi oc performansı
Sorunsuz sürücüler
Daha az ısınma
Daha çok ve daha yeni teknolojiler
Vesaire vesaire
Bu yüzden 1650 super bu iki kart arasından en iyi seçimdir ama rx 5500xt 8gb sa değil. RX5500xt 8gb ve 4gb arasında yüksek bir performans fakı var ve bu yüzden rx5500xt 8gb'sa alınabilir
Nvidianın neden daha iyi olduğunu bildiğin halde neden ''rx severler'' diye bir kulübün üyesisin diye sorucak olursanız amd ekran kartlarını f/p anlamında beğendiğim ve genel olarak nvidia rakiplerinden daha ucuz oldukları için beğeniyorum.
yani 8gb https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ daha mı iyi mhz fark etmezmi

Sana bu kartlardan hangisi diye sormuş, sen ise başka bir kart öneriyorsun!

Aralarından 5500XT daha iyi. İmkanınız var ise 1650 Super almanız daha iyi olur.
kafam daha da karıştı :)

https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/
bu olurmu

neden herkes 1650s öneriyor çözemedim mhz farkı mı var
Mhz ile güç ölculmez.

yani 8gb https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ daha mı iyi mhz fark etmezmi

kafam daha da karıştı :)
Sakına o fiyata alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722