RX5600XT satıp 7800XT almak doğru karar mı

7800xt kullandım 1 sene, çok güzel bir karttır. Çağ atlayacaksın diyebilirim. 2. El kovala sifirindansa. Yada az bir performans farkı eksi olarak 9060xt al sıfır olur. 7800xt biraz daha güçlü ondan. 9070xt geçtim bende ara seviyelerde kartları çok iyi 👏👏👏

3 4 ay boyunca 1080p kullanacağım. Bu süre zarfından sonra işlemciyi değiştirip 1080p de kullanmam darboğaz yaptırır mı işlemci öneriniz var mı
işlemciyi değiştirecek alternatifin yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9060XT aldım işlemci olarak 5700x düşünüyorum
ekran kartını satın aldıysan nerden aldın / ne kadara aldın.

işlemci değiştirmene gerek yok pek bir farkı olmaz iyi ki 9060xt almışsın bu arada.
İşlemci olarak 5700x3d belki alabilirim stok yok zaten şuan veya hiç karışmam 5600x götürdüğü yere kadar zaten o zamana kadar am5 şart olur belki am6 :) ekran kartından da şuan çok memnunum bf6 da 90 olan fps 250 gördü en düşük ayarlara çekince 300 fps zorluyor

gereksız bı yukselte olur dsr gıbı amde de vsr var ondan 2k (sanal) kullanırsın
Evet bunu araştırınca fark ettim teşekkürler.

işlemciyi değiştirecek alternatifin yok ki

ekran kartını satın aldıysan nerden aldın / ne kadara aldın.
Amazondan XFX 16 GB 2 fanlı modelini 19k ya aldım. 3 fanlı da çok ısı farkı olmuyordu. İzlediğim testlerde galiba Sapphire Nitro Pulse daha iyi soğutuyor. Kartı bf6 da 58 derece üstü görmedim. Sapphire 700 tl daha ucuz.

Son düzenleme:
kısa cevap veriyim. 2. el temiz iyi fiyat bulursan evet güzel upgrade olur. 0 alıcaksan 9000 serisi al 7000 alma. tüm teknolojiler artık 9000 serisine çıkacak. Amd 7000 serisini üvey evlat yaptı.

Geri