Rx5600xt vs 2060

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
18,358
Battlefield 5
Red dead redemption 2
F1
Star wars jedi falen order
Tombraider
Cod mw
World war z
Forza horizon 4
Lol

Bu oyunları oynamayı düşünüyorum. Sizce hangi kart daha mantıklı ?

Battlefield 5
Red dead redemption 2
F1
Star wars jedi falen order
Tombraider
Cod mw
World war z
Forza horizon 4
Lol

Bu oyunları oynamayı düşünüyorum. Sizce hangi kart daha mantıklı ?
Ben olsam her türlü NVİDİA tercih ederim.

Rtx 2060 da rtx kullanamassın en mantıklısı ucuz olanı almak.

Oyunlara baktım. İki kart arasında TDP bile aynı sayılırken (nerdeyse) Nvidia öneren fanboylara bakmayıp 5600xt öneririm.

selam kardeşim bak kartlar arasında pek bi fark yok aslında ama fiyat farkı çok fazla 5600xt alabilirsin ama şunuda söliyim rtx 2060 alırsanda nvidia amd den ziyada bir sürü yenilik getiriyor kartlara devamlı yeni sürücüler getiriyor biraz fazla para verip rtx 2060 alırsan gelecekte zaten aralarında şu an bi fark yok ama 2060 kartı 5600 xt yi geçecek mesela bi örnek vereyim dlss 2.0 geldi nvidia kartlara bu özellik sayesinde fps lerimiz 2 katına çıktı ve yeni bir özellik daha gelecek nvidia kartlara 1080p monitörde 4k oyun oyayabilicez ama sana kalmış fazla para verirsen paran boşa gitmez demeye çalışıyorum ama 5600 xt de iyi bir kart dersinki bütçem yok düşünmeden al ama bütcen varsa rtx 2060 dan sakın çekinme.

selam kardeşim bak kartlar arasında pek bi fark yok aslında ama fiyat farkı çok fazla 5600xt alabilirsin ama şunuda söliyim rtx 2060 alırsanda nvidia amd den ziyada bir sürü yenilik getiriyor kartlara devamlı yeni sürücüler getiriyor biraz fazla para verip rtx 2060 alırsan gelecekte zaten aralarında şu an bi fark yok ama 2060 kartı 5600 xt yi geçecek mesela bi örnek vereyim dlss 2.0 geldi nvidia kartlara bu özellik sayesinde fps lerimiz 2 katına çıktı ve yeni bir özellik daha gelecek nvidia kartlara 1080p monitörde 4k oyun oyayabilicez ama sana kalmış fazla para verirsen paran boşa gitmez demeye çalışıyorum ama 5600 xt de iyi bir kart dersinki bütçem yok düşünmeden al ama bütcen varsa rtx 2060 dan sakın çekinme.
1080P monitörde 4k oyun zaten oynanıyor. Hemde bayadır :D DLSS 2.0 olsa bile 2060 ile RTX ULTRA deneyimi çok keyifli olmaz bence.

O sırada amd bakacak di mi bu napıyor diye?

Rx 5600 bence aradaki fiyat farkına da bağlı tabi gaming gecesinden 2150 ye aldım ben

Nvidia:
DLSS 3.0 çıktı!
Amd:
İyi bizde uyuyo taklidi yapalım bari.
(Gerçek değildir)

Geri