AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Mass effect
Arkadaşlar elimde pek çok oyun var ve hangi sırada oynamam gerektiği hakkında kararsızım. Oynamayı düşündüğüm oyunlar;
The Witcher III Dlc'leri(ana hikayeyi bitirdim)
Batman serisi
Crysis üçlemesi
GTA IV
GTA V(4 kere bitirdim)
Hellblade
Kingdom Come
Metro serisi
Mortal Shell
Star Wars Jedi Fallen Order
Watch Dogs 2/Legion
Portal serisi
Control
Death Stranding
Fallout New Vegas
Rage 2
Tomb Raider Serisi
Star Wars Battlefront II
Red Dead Redemption II(En son oynamayı planladığım oyun)
Mass Effect serisi
Nabicaz hocam o başyapıt bitmeden kendime gelemem yarısını bitirdim oynadıkça oynayalım geliyor tavsiyen neRDR2 oynama ben oynadım artık hiç bi oyundan zevk alamıyorum.
Reis ne oynayacağız o arada tamda chapter 4 sonlarında yım galiba bitirmeden duramıyorum en heyecanlı yerleriKanka bi süre ara ver.Rdr den sonra witcherin at sürüşü kısır gelir.
başladıysan bitir artık yapcak bişey yok.Ben bitirdikten sonra bir süre sadece cs oynadım.Nabicaz hocam o başyapıt bitmeden kendime gelemem yarısını bitirdim oynadıkça oynayalım geliyor tavsiyen ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ne oynayacağız o arada tamda chapter 4 sonlarında yım galiba bitirmeden duramıyorum en heyecanlı yerleri
Hocam oynarız ya yarısı bitti zaten bittiği zaman witcher ac odyssey ve metro exodus serisine başlayacağım hikayeli oyun serüvenine rdr2 ile girdim yeni bilgisayar aldım direk rdrye girdim öyle diyimbaşladıysan bitir artık yapcak bişey yok.Ben bitirdikten sonra bir süre sadece cs oynadım.
Zevk alabiliyorsan güzel.Bence tarihteki en iyi oyunlardan biridir Rdr fakat ben 20. saatten önce saramamıştım oyuna 20. saatten sonrada bazı yerleri sıktı ama bitirdim güzel oyun.Hocam oynarız ya yarısı bitti zaten bittiği zaman witcher ac odyssey ve metro exodus serisine başlayacağım hikayeli oyun serüvenine rdr2 ile girdim yeni bilgisayar aldım direk rdrye girdim öyle diyim
Detayları çok iyi hocam çok gerçekçi babamın eskiden her pazar izledigi kovboy filmlerindeki kovboyum öyle düşünZevk alabiliyorsan güzel.Bence tarihteki en iyi oyunlardan biridir Rdr fakat ben 20. saatten önce saramamıştım oyuna 20. saatten sonrada bazı yerleri sıktı ama bitirdim güzel oyun.
BUNLARI OYNAMAArkadaşlar elimde pek çok oyun var ve hangi sırada oynamam gerektiği hakkında kararsızım. Oynamayı düşündüğüm oyunlar;
Batman serisi
Crysis üçlemesi
GTA IV
GTA V(4 kere bitirdim)
Hellblade
Kingdom Come
Metro serisi
Mortal Shell
Watch Dogs 2/Legion
Portal serisi
Control
Death Stranding
Fallout New Vegas
Rage 2
Tomb Raider Serisi
Star Wars Battlefront II
Mass Effect serisi
Hocam Portal falan türünün en iyisi oyunlar. Eksi yeni olması önemsiz yeni oyun oynamış bir insan değilim çok fazla. Yani oyunun hikayesi iyi ve oynanışı ortalamaysa akabilirim ben.BUNLARI OYNAMA
Batman serisi
Crysis üçlemesi
Mortal Shell
Control
Star Wars Battlefront II
Kingdom Come
Portal serisİ
Mass Effect serisi
Rage 2
Watch Dogs 2/Legion
Fallout New Vegas
BUNLARI OYNA SIRASIYLA
Hellblade
Metro serisi
Red Dead Redemption
Tomb Raider Serisi
Death Stranding
kendime göre yorumladımHocam Portal falan türünün en iyisi oyunlar. Eksi yeni olması önemsiz yeni oyun oynamış bir insan değilim çok fazla. Yani oyunun hikayesi iyi ve oynanışı ortalamaysa akabilirim ben.
En basit yapılı oyundan en kapsamlı güzel oyuna sıralama yapın. Her başladığınız oyunda heyecanlanırsınız.Arkadaşlar elimde pek çok oyun var ve hangi sırada oynamam gerektiği hakkında kararsızım. Oynamayı düşündüğüm oyunlar;
Batman serisi
Crysis üçlemesi
GTA IV
GTA V(4 kere bitirdim)
Hellblade
Kingdom Come
Metro serisi
Mortal Shell
Watch Dogs 2/Legion
Portal serisi
Control
Death Stranding
Fallout New Vegas
Rage 2
Tomb Raider Serisi
Star Wars Battlefront II
Mass Effect serisi