RX5700XT 2025 sonunda hala alınır mı??

Wexeryl

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
6500
Sistemimi ddr5 yaptım ve ekran kartımı da yükseltme kararı aldım ama ne alacağıma karar veremedim. Rx5700xt var en az 5.5k ya ama sapphire pulse rx6600 de 5.8k hangisini almalıyım?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sistemimi ddr5 yaptım ve ekran kartımı da yükseltme kararı aldım ama ne alacağıma karar veremedim. Rx5700xt var en az 5.5k ya ama sapphire pulse rx6600 de 5.8k hangisini almalıyım?
Valla DDR5 sisteme hakaret olur ya bu kartlar. Bende en giriş seviyesi DDR4 sistemlerden biri var ben kullanıyorum bu kartları öyle diyim.

İkisini de tavsiye etmiyorum Nvidia bakın.

6K civarı güzel nvidia kart tavsiyesi verirmisiniz ikinci el
RTX 3060.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazarlık at face gruplarına bak bulursun 6-6.5k ya.

rx 6600 alın rx 5000 serisi sıkıntılı.

RTX 3060.

Sarı site vb 10k altı yok Facebook gruplarında olabilir oralara daha bakmadım

RTX 3060.

Rtx 3060 ile rx 6600 aşağı yukarı benzer performansları veriyorlar ve rtx 3060 genel olarak 7k civarına satılıyor anlık, rx6600 alıp ileride değiştirmesi daha mantıklı olabilir, (bu arada 2 el'den ekran kartı alırken yardımcı olmuştunuz tekrardan soğolun )

Rtx 3060 ile rx 6600 aşağı yukarı benzer performansları veriyorlar ve rtx 3060 genel olarak 7k civarına satılıyor anlık, rx6600 alıp ileride değiştirmesi daha mantıklı olabilir, (bu arada 2 el'den ekran kartı alırken yardımcı olmuştunuz tekrardan soğolun )
amd rx 5000 ve 6000 serilerine desteği kesti nvidia tarafı daha mantıklı

Sahibinden de kargo ile satanlarda 10k dan başlıyor

Oralarda kargo oluyor mu
Orada ref sistemi var, adamın referansları varsa ve iller farklıysa iban sonrası kargo yapıyorlar. Aynı şehirse yüz yüze de oluyor, Satan kişiye göre değişiyor. Ben oradan uyguna satan birisini bulup elden gidip kontrol ederek almıştım, ama genelde uyguna satanlar farklı illerden oluyor ve daha önce alım yapanlar ref'im tarzı yazarak güvenirliğini doğrulanmış oluyor tabi ne kadar güvenilir orası tartışılır ama grupta olunca aktif alan satan insnaları bir süre sonra tanıyor insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri