RX5700XT 2025 sonunda hala alınır mı??

Rtx 3060 ile rx 6600 aşağı yukarı benzer performansları veriyorlar ve rtx 3060 genel olarak 7k civarına satılıyor anlık, rx6600 alıp ileride değiştirmesi daha mantıklı olabilir, (bu arada 2 el'den ekran kartı alırken yardımcı olmuştunuz tekrardan soğolun )
Ne demek de 6600 almasın AMD destek vermeyeceğini açıkladı, sonra sözde geri adım attı ama 3 ay sonra destek kesmeyeceginin garantisi yok.

Destek bitince ne oluyor?
Oyunlarda optimizasyon yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni driver yok vb vb.

Nvidia 1080 ti ye bile 9 sene destek vermişken amd 6000 serisi 2022 çıkım 6650 6750 xt gibi kartlara 3 sene destek verip bittiğini açıkladı bilmem anlatabildim mi?
Zaten sorunlu driveri ve adamlar 3 yıl destek verip bitti dedi...

Bi de millete 6800 alın 3070 ti yerine 8gb o uzun ömür konusuna 16gb daha iyi diye kart sattılar sonra gel 3 sene sonra driver desteğini kes yok artık...

Bi de Nvidia 1000 serisi optimizasyon desteği kesilmesine rağmen 3 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. 9+3 12 yıl destek demek neden alınmaz biraz fikir oluşması için yazdım detaylıca.
AMD 2. El değerleri düşer daha da bu adımdan sonra...

Son düzenleme:
Sistemimi ddr5 yaptım ve ekran kartımı da yükseltme kararı aldım ama ne alacağıma karar veremedim. Rx5700xt var en az 5.5k ya ama sapphire pulse rx6600 de 5.8k hangisini almalıyım?
dostum rx 6600 al afmf2 ile yine bir kaç yıl daha uzun ömürlü olur oyunlarda

rx 6000 serisinden emin değilim ama rx 5000 serisinin fişini çekerler

Oyunlarda optimizasyon yok.

Yeni driver yok vb vb.

Nvidia 1080 ti ye bile 9 sene destek vermişken amd 6000 serisi 2022 çıkım 6650 6750 xt gibi kartlara 3 sene destek verip bittiğini açıkladı bilmem anlatabildim mi?
Zaten sorunlu driveri ve adamlar 3 yıl destek verip bitti dedi...

Bi de millete 6800 alın 3070 ti yerine 8gb o uzun ömür konusuna 16gb daha iyi diye kart sattılar sonra gel 3 sene sonra driver desteğini kes yok artık...

Bi de Nvidia 1000 serisi optimizasyon desteği kesilmesine rağmen 3 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. 9+3 12 yıl destek demek neden alınmaz biraz fikir oluşması için yazdım detaylıca.
AMD 2. El değerleri düşer daha da bu adımdan sonra...
amd de güvenlik güncellemesi verecekti ama hiç farketmez yaptıkları düpedüz hainlik kullanıcılarına kendim 7800xt kullanıyorum etkilenmiyorum ama o yılan bir gün büyür gelir beni de ısırır elimden geldikçe önermiyorum artık.

amd de güvenlik güncellemesi verecekti ama hiç farketmez yaptıkları düpedüz hainlik kullanıcılarına kendim 7800xt kullanıyorum etkilenmiyorum ama o yılan bir gün büyür gelir beni de ısırır elimden geldikçe önermiyorum artık.
hahahaa 2027 de senin güncellemeyi kesmeyecekleri ne malum?

Ne demek de 6600 almasın AMD destek vermeyeceğini açıkladı, sonra sözde geri adım attı ama 3 ay sonra destek kesmeyeceginin garantisi yok.
firma bunun güncelleme duyurusundaki bir hatadan dolayı olduğunu açıkladı resmi olarak öyle bir şey söylenmemişti, ayrıca 6000 serisinin 2-3 yıl önce çıkmış kartlarıda var bir anda birkaç yıllık kartlara desteği keseceklerini zannetmiyorum.

firma bunun güncelleme duyurusundaki bir hatadan dolayı olduğunu açıkladı resmi olarak öyle bir şey söylenmemişti, ayrıca 6000 serisinin 2-3 yıl önce çıkmış kartlarıda var bir anda birkaç yıllık kartlara desteği keseceklerini zannetmiyorum.
Duyuru yanlışı ayağına yattılar.
Kaç yıldır amd yi biliyorsun bilmiyorum ama 21 yıldır biliyorum ben. Ağızlarıyla kuş tutsalar bundan sonra bitti benim için hep aynı AMD...
AM4 desteğini de kestiler bi ara sonra tepki üzerine geri aldılar o olay çok duyulmadı da bunun gibi. AMD işte az bişe tutunca havalara giriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri