Peki sence bu ekran kartı 5600'e gider mi?Bu ekran kartı zaten sadece fiyat olarak ile yarıyor.Ama eğer anakarta fazladan para verip PCI-E 4.0 bir anakart alırsan;Hem Ekran Kartını yükseltirken sorun yaşamazsın.Bence bu ekran kartını al.Ama yanında da sağlam bir anakart da al.
Açıkçası bilmiyorum.Ama bence biraz dar boğaz yapar.Peki sence bu ekran kartı 5600'e gider mi?
Ryzen 5 5600 ise darboğazın D'sini yapmaz. PCI3.0'da bile GTX 1650'den daha iyi ama bazı oyunlarda problem yaşayabiliyor. fakat düzeltiyorlar yavaş yavaş. PCI4.0 için güzel kart. ama fiyatlara bakmak lazım.Peki sence bu ekran kartı 5600'e gider mi?
nası ya bende 3500x var ona da mı darboğaz yapıcak, 6500xt güçlü bi ekran kartı değil ki çokAçıkçası bilmiyorum.Ama bence biraz dar boğaz yapar.
ab donanım arşivivin videosunu izledim çokda fark yok kiPCI 3.0/4.0 olayı 6500xt' de yazılımsal bir sorun değil direkt donanım kaynaklı. PCI 3.0 da her türlü düşük performans gösterecek.
Gtx 1660s i3 12100f li sistemler çıkmışken 8k civarında sahsen ben yüzüne bile bakmazdımRx 6500 xt bende merak ediyorum alinir mi r5 2600 ikilisiyle 7.8k ya
Yav onlara ben inanmiyorum sahsen hani nerde 3 pc den denedim alamadim kurgu ve reklam diye dusunuyorum ama dogruda olabilir fakat dedigim gibi link varsa at alimGtx 1660s i3 12100f li sistemler varken çıkmışken 8k civarında sahsen ben yüzüne bile bakmazdım
Oyuna göre %40 bile fark olabilir. Kart yer yer 1050Ti performansına düşüyor. DOOM Eternalda PCI 3.0 iken 1050ti bile daha iyi ondan.ab donanım arşivivin videosunu izledim çokda fark yok ki
Ben DA günümüze kadar sunduğu sistemlerden ben ve kardeşime toplamda 3 sistem yakaladım. Sorun Donanim arşivinde değil dostum sen cok istekli değilsin yada yavaşsınYav onlara ben inanmiyorum sahsen hani nerde 3 pc den denedim alamadim kurgu ve reklam diye dusunuyorum ama dogruda olabilir fakat dedigim gibi link varsa at alim