Rx6600 mü rtx3050 mi almalı ?

Direk rx 6600xt alın daha iyi. Hatta normal rx 6600 ile aralarında 1k fiyat farkı vardı en son.

6600 de 3050 den iyidir.
Katılıyorum. Geçen birileri ben rtx dlss olduğu için belki alınabilir dediğim için linç yemiştim. Tekrar aynı görüşteyim. Eğer rtx bir nebzede olsa görmek isteniyorsa rtx 3050 alınabilir. Onun dışında gereksiz.

2 Lahmacun ve Ayran olursa 3050 alınır
lahmacun olmuş 15TL 2 tanesi 30 yapar 15 daha ekler iskender yerim yine RTX 3050 alınmaz.

Bu arada DLSS kalite modu dışında oynanması DLSS'yi gereksiz hatta zararlı kılar U.Performans moduna alıp FPS'yi fırlatırken görüntüyü de çamur yapıyorsunuz ben buna performans demem minimum taş çatlasın dengeli moduna alınır. U. Performans moduna alacaksanız RX 6600'ü de 720P yapın ;)

DLSS+Antep Lahmacun+Ayran ekleyin yine de tartışmaya kapalı şekilde RX 6600 daha iyi.
Zaten direk kesin alınır diye hiçbir zaman söylemem çünkü iyi bir kart değil. Ama meraklısına fanboyuna gider belki.
Post automatically merged:

lahmacun olmuş 15TL 2 tanesi 30 yapar 15 daha ekler iskender yerim yine RTX 3050 alınmaz.

Bu arada DLSS kalite modu dışında oynanması DLSS'yi gereksiz hatta zararlı kılar U.Performans moduna alıp FPS'yi fırlatırken görüntüyü de çamur yapıyorsunuz ben buna performans demem minimum taş çatlasın dengeli moduna alınır. U. Performans moduna alacaksanız RX 6600'ü de 720P yapın ;)
Katılıyorum. Rx 6600'ün ciğerini yiyeyim. Bakalım eğer nvdia bu ekran kartının fiyatını düşürürse belki ileride alınabilir. Ama şuanda en iyi f/p ekran kartı benim gözümde rx 6500xt (tabi 3.3k ile 4.5k arasında) belki Sapphire için 5k verilir ama en mantıklısı 4k civarına rx 6500xt ve 8k civarına rx 6600 alınır. Gerçi 1k eklenir yaklaşık olarak rx 6600xt alınır. Böylesi çok daha güzel olur.

Ama sadece meraklısına gider şuanda rtx 3050.

Yani oo nvdia abim yapmış alırım bir parça diyenler belki alır.

Yinede almak mantıksız ve ne verirseniz verin yanında alınmaması gerekiyor. En azından fiyatları 5 6k civarına inene kadar.

Son düzenleme:
O kadarını bilmiyorum ama bir şekilde yetişir. Kaliteyi düşüğe alır yinede yetişir.
kaliteyi düşüğe alınca kötü kart demektir unutma aslında o kadar kötü kart değil ama
rtx3060 ile rx6600 neredeyse aynı diye biliyorum yani aslında dlls ve rtx güzel şeyler ama fps oyuncusu isen rtx kullanmana gerek yok zaten rx6600 her şekil işini görür

kaliteyi düşüğe alınca kötü kart demektir unutma aslında o kadar kötü kart değil ama
rtx3060 ile rx6600 neredeyse aynı diye biliyorum yani aslında dlls ve rtx güzel şeyler ama fps oyuncusu isen rtx kullanmana gerek yok zaten rx6600 her şekil işini görür
eski konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri