Alınır mı? https://www.gencergaming.com/haqqus-gen-9
Malzeme kalitesi kesinlikle daha yüksek.Bu daha iyi bence
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Anakartlardan pek anlamıyorum da bu iyi bir anakart mı? B450m veya a520 den daha iyi bir anakart mıBu daha iyi bence
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
b450 - b550 arası bi kart gibi bişey net alınırAnakartlardan pek anlamıyorum da bu iyi bir anakart mı? B450m veya a520 den daha iyi bir anakart mı
12günde geldiBaşka bi firma olsa alırdım bende ama gencer gaming olduğu için almam. Forumda kargosu 10 günde verilmeyen kaç tane konu gördüm
Valorant için hangisi daha uygundur pekiBu daha iyi bence
![]()
Gaming gen e baksana bu saphire orda asus oluyor çok derin çalışıyor
yoğunluktan dolayı olabilir biraz anlayış göstermek gerekBaşka bi firma olsa alırdım bende ama gencer gaming olduğu için almam. Forumda kargosu 10 günde verilmeyen kaç tane konu gördüm
İntelin giriş seviyesi anakartı ama ssd ve ekran karti icin pcie 4.0 desteği var. Saydigiz anakartlardan daha güncel yani. Bence de Gaminggentr'de ki sistemi tercih edin derimAnakartlardan pek anlamıyorum da bu iyi bir anakart mı? B450m veya a520 den daha iyi bir anakart mı