AFerhatBEY
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Bilgisayara format atacağım. Formattan sonra kurmak için driver arıyorum. Sizce şu an için RX6600 kartına en uygun, stabil sürüm hangisidir?
Ben 4 gün önce format attım, şuan en son sürümde bir sıkıntı yaşamadımBilgisayara format atacağım. Formattan sonra kurmak için driver arıyorum. Sizce şu an için RX6600 kartına en uygun, stabil sürüm hangisidir?
Rx 6600 öneriyor musunuz hocam bende geçmeyi düşünüyorum rx 470 yerineBen 4 gün önce format attım, şuan en son sürümde bir sıkıntı yaşamadım
Hocam öneri konusunda açıkçası fazla bir sorun yaşamadığım için öneririm ama fazla sorun yaşayanı var wattman felan olsun, allaha şükür sadece bazı oyunlarda oyuna girerken driver hatası aldım sadece, o da bir kaç aydır yok yaklaşık 1.5 yıldır felan 6600xt kullanıcısıyım aldığım hata bir elin parmağını geçmez ama bu sizde hata olmayacağı anlamına gelmiyor, son zamanlarda ise hiçbir sıkıntı yaşamıyorumRx 6600 öneriyor musunuz hocam bende geçmeyi düşünüyorum rx 470 yerine
2. El temiz bir tane almak mantıklı mı yani hocamHocam öneri konusunda açıkçası fazla bir sorun yaşamadığım için öneririm ama fazla sorun yaşayanı var wattman felan olsun, allaha şükür sadece bazı oyunlarda oyuna girerken driver hatası aldım sadece, o da bir kaç aydır yok yaklaşık 1.5 yıldır felan 6600xt kullanıcısıyım aldığım hata bir elin parmağını geçmez ama bu sizde hata olmayacağı anlamına gelmiyor, son zamanlarda ise hiçbir sıkıntı yaşamıyorum