Rx6700xt’nin yerine ne alınabilir ?

helxxx

80+
Reaksiyon skoru
48
Selamlar, RX 6700XT ekran kartımı satıyorum ve yerine alacağım ekran kartlarını söyleyebilir misiniz? AMD olacaksa bile 3 fanlı olsun size zahmet teşekkürler şimdiden.

İşlemcim: R7 7800X3D

Sonbahar indirimlerinde 9070XT 28K gibi bir fiyata düşer, değerlendirebilirsen değerlendir. Ayrıca mevcut ekran kartından 9070XT altı bir karta geçmeni tavsiye etmem.

Sonbahar indirimlerinde 9070XT 28K gibi bir fiyata düşer, değerlendirebilirsen değerlendir. Ayrıca mevcut ekran kartından 9070XT altı bir karta geçmeni tavsiye etmem.
Nvidia tarafında öneriniz ne olur hocam ?
Post automatically merged:

Ucuz diye RX 7700xt ye bakmıştım bende

çok sağlam indirim olursa 9070xt geçebilirsin 27 28 e düşmüştü bi ara
o kadar beklemem gerek yok dersen
bunu alabilirsin bi tık bütçenin üstünde kalıyor

yok ben 25 in bir lira üstüne çıkamam dersen
buna bakabilirsin

5070ti daha mantıklı olur
40k 5070 ti fiyatları hocam aradaki farkı sen vericeksin galiba :D

5070 ti dediğiniz gibi çıkamam 40k çünkü bütçemi aşıyor. 5070 düşünüyorum birazda Nvidia kullanayım dedim hem :D 3 fanlı olması benim için çok iyi olacak çünkü 2 fanlı ekran kartları çok ısınıyor.

çok sağlam indirim olursa 9070xt geçebilirsin 27 28 e düşmüştü bi ara
o kadar beklemem gerek yok dersen
bunu alabilirsin bi tık bütçenin üstünde kalıyor

yok ben 25 in bir lira üstüne çıkamam dersen
buna bakabilirsin

40k 5070 ti fiyatları hocam aradaki farkı sen vericeksin galiba :D
aynen ben vericem.
5070 e geçmek yerine daha güçlü ekran kartına geçmesi daha mantıklı olduğu için söyledim. aynı performansı veren 9070xtde alabilir indirimde yakalarsa, onun altındaki kartlara gecmesine değmez

aynen ben vericem.
5070 e geçmek yerine daha güçlü ekran kartına geçmesi daha mantıklı olduğu için söyledim. aynı performansı veren 9070xtde alabilir indirimde yakalarsa, onun altındaki kartlara gecmesine değmez
dostum adam 25k bütçem var diyo nerdeyse 2 katı fiyatı kart al diyorsun nasıl alsın bu adam? az mantıklı düşün

Geri