Neler Yeni

rx6800xt görünümlü rx6650xt

louis bloom

80+ Silver
Diyorum inanmıyolar senin kart 6800. Mağazada kutudan çıkarıp teşhire koymuşlar sonra kartları karıştırıp seninkini 6650 kutusuna koymuşlar. Sanırım bu durumda başka birisi de 6800 XT alıyorum derken 6650 almış olacak 🤣🤣
🤣🤣OQMDOQMDOQMSOQ

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör

louis bloom

80+ Silver
Fan çok yüksek sıcak değil ama
aynen hocam onu sabahki konu icin cekmistim konu da da muhabeti donmustu fani vb her seyi oto ayarda ona ragmen hizli donuyor kart genel olarak bi garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mech ler sıkıntılı fanlar yüksek devirde çalışıyor vs diyorlardı da ondan sordum. Sıcaklık değerleri iyi ama gayet.
sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamadım hiç 2 hafta oldu alalı amazon tr den aldım sıfır

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
aynen hocam onu sabahki konu icin cekmistim konu da da muhabeti donmustu fani vb her seyi oto ayarda ona ragmen hizli donuyor kart genel olarak bi garip

sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamadım hiç 2 hafta oldu alalı amazon tr den aldım sıfır
Aslında ben de almayı düşünüyordum bunu Amazon da gördüm ama fan devri konusunda benim için sessiz çalışması önemli diye almamıştım. %87 de çalışması ilginç. Normalde %40 %50 fan ile 70 derece geçmeyen yazın da max %50 devirle 75 derece olan sessiz bir kart bakıyorum ben.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Elle ayar çekebilirsin İbrahim abinin 6900xt ye yazdığı konuyu okudum şimdide %60 fanı üstü kafa ütüler gibi

Afterburnerdan yapılıyordu sanırım

Aslında ben de almayı düşünüyordum bunu Amazon da gördüm ama fan devri konusunda benim için sessiz çalışması önemli diye almamıştım. %87 de çalışması ilginç. Normalde %40 %50 fan ile 70 derece geçmeyen yazın da max %50 devirle 75 derece olan sessiz bir kart bakıyorum ben.
Bunu alma sen ozaman hocam 3 fanlı bak. Red değil bulursan alda 2.el bakmıyorsun herhalde

louis bloom

80+ Silver
anladım hocam kart sıcak değil ancak ses konusunda da harika diyemem fps vb olarakta güzel ama dediğim gibi kullandığım diğer parçalarla da alakalı olabilir fps, genel olarak memnunum ses konusunda yüzde 87 de iken tabii ki sesi geliyor kartın, sessiz arıyosan sana uygun değil bence bu model 3dmark testi yapıp yolliycam şimdi

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Elle ayar çekebilirsin İbrahim abinin 6900xt ye yazdığı konuyu okudum şimdide %60 fanı üstü kafa ütüler gibi

Bunu alma sen ozaman hocam 3 fanlı bak. Red değil bulursan alda 2.el bakmıyorsun herhalde
Aynen sıfır alacağım. Saphire 6700 almıştım iade ettim onu hem coil whine vardı hem de jelatin çıkmadı hem de 75 derece görmüştü hemen. 3 fanlı bakıyorum ben de

louis bloom

80+ Silver
Aynen sıfır alacağım. Saphire 6700 almıştım iade ettim onu hem coil whine vardı hem de jelatin çıkmadı hem de 75 derece görmüştü hemen. 3 fanlı bakıyorum ben de
reis bu 3dmark kendi kendine bitiyor de mi 5 dk dir calisiyorda ilk bi oyun gibi bir sey acildi bitti simdi tekrar acildi

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
reis bu 3dmark kendi kendine bitiyor de mi 5 dk dir calisiyorda ilk bi oyun gibi bir sey acildi bitti simdi tekrar acildi
Evet kendi bitiyor. Önce genel sonra grafik 1 grafik 2 testi en son da CPU testi yapıyor. Sıcaklık vs de görebilirsin, frekans düşmesi var mı yok mu CPU veya GPU da görebilirsin. "Heaven Benchmark" vs de yapabilirsin bu arada. "Superposition Benchmark" da aynı şekilde. En bilinenler bunlar genelde.

louis bloom

80+ Silver
Evet kendi bitiyor. Önce genel sonra grafik 1 grafik 2 testi en son da CPU testi yapıyor. Sıcaklık vs de görebilirsin, frekans düşmesi var mı yok mu CPU veya GPU da görebilirsin. "Heaven Benchmark" vs de yapabilirsin bu arada. "Superposition Benchmark" da aynı şekilde. En bilinenler bunlar genelde.

gonderdim reis

kanka ben manuel ayarlari pek bilmiyorum oc tarzi seyleri eger musait bi vaktin olursa yardimci olabilirsen cok sevinirim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri