8lik mi 16lık mı6900xt ye alıcı bulamadım bulabilsem direkt nakit satıcam takasa sıcak bakmıyorum normalde, 11e hızlıca gidermi ki 4060ti
Kartın kaç GB olduğuna bağlı.6900xt ye alıcı bulamadım bulabilsem direkt nakit satıcam takasa sıcak bakmıyorum normalde, 11e hızlıca gidermi ki 4060ti
16 olsa havada kaparlardı 8i bilemiyorum8gb 4060ti zotac twin edge garantisi varmış
En az 4 bin al üste faks yapacaksan. O da en az.8gb 4060ti zotac twin edge garantisi varmış
satarım diye düşünerekten alıcaktım ama alıcı bulamazsam sıkıntı olur16 olsa havada kaparlardı 8i bilemiyorum
adam 3ü zor verdi 2ye yarın gelip alayım diyordu başta neyse bu işten zararlı çıkacağım gibi ben en iyisi yapmamakEn az 4 bin al üste faks yapacaksan. O da en az.
kartı niye almıyorlar kisatarım diye düşünerekten alıcaktım ama alıcı bulamazsam sıkıntı olur
benim ekran kartınada piyasada ya 1 yada 2 tane var ama koysan tak diye gidiyor elden satmaya çalışırsan zor param güvende ile satman lazımKüçük şehirde yaşıyorum hocam piyasa ölü durumda 8-10 tane ekran kartı ilanı var toplamda 14ten koysam adam 8e gelip alayım diyor.
Param güvendeyle satış riskli hocam 1-2k lık bişey olsa neysede ekran kartı sıkıntı biraz satıcıyı koruyan bir sistemde değil elden satabilirsem satıcam biraz bekleyeceğim mecburbenim ekran kartınada piyasada ya 1 yada 2 tane var ama koysan tak diye gidiyor elden satmaya çalışırsan zor param güvende ile satman lazım