Neler Yeni

Rx7700 xt ye fsp hydro k pro tek kablodan16 pin olur mu?

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
rx 7700 xt ekran kartım var 16 pin güç girişi istiyor psumdan 1 tane pcie express kablosundan güç verilmiş yani psumun kablosunun ucu 2 tane 8+8'e ayrılıyor dönüştürücü kullanmıyorum sıkıntı olur mu?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
rx 7700 xt ekran kartım var 16 pin güç girişi istiyor psumdan 1 tane pcie express kablosundan güç verilmiş yani psumun kablosunun ucu 2 tane 8+8'e ayrılıyor dönüştürücü kullanmıyorum sıkıntı olur mu?
olmaz zaten bilerek onlar 8+8 veriliyor daha düşük bi ekran kartı kullanırsan 8 pinlik girişi olan ayrıyeten bağlıyabilesin diye

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmaz zaten bilerek onlar 8+8 veriliyor daha düşük bi ekran kartı kullanırsan 8 pinlik girişi olan ayrıyeten bağlıyabilesin diye
Yani sorum tek kablodan 16 pin olurmu ucu 2ye ayrılmış dönüştürücü yok.

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
sıkıntı olmaz daha iyi direk pcie girişinden alması tüm gücü
Hocam hazır sistem aldım toplamaktan pek anlamıyorum arka kapağı açtım psu yerinin ora kablo cümbüşü bulabilirimsem 2 ayrı hattan mı çekeyim?

Uur01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
UĞUR
Aynı kart var bende psu dan 2 tane 8 pin çekiyorum ben ayrı olarak eğer imkan var ise bu şekilde daha sağlıklı kablo dandik ise ısınma vs yapmaması adına

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Hocam hazır sistem aldım toplamaktan pek anlamıyorum arka kapağı açtım psu yerinin ora kablo cümbüşü bulabilirimsem 2 ayrı hattan mı çekeyim?
hayır direk psudan gelen pci-e güç kablosu 8+8 şeklindeyse sadece oradan bağlaman daha sağlıklı çünkü tamamen besleyebilir oradaki kablolar. Ayrı yerden 8 verip 8 de pcie yerinden güç alırsan tam güce olaşamayabilir kullandığın molex kablosuna göre. Sen direk kablonun üzerinde pcie yazanları bağla ekran kartına

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
Aynı kart var bende psu dan 2 tane 8 pin çekiyorum ben ayrı olarak eğer imkan var ise bu şekilde daha sağlıklı kablo dandik ise ısınma vs yapmaması adına
Şimdi psumun sitesinden bakınca: https://www.fsplifestyle.com/tr/product/HydroKPRO750W_GEN5.html 2 adet 6+2 x2 olarak gözüküyor hocam şimdi arka kapağı açıp arayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır direk psudan gelen pci-e güç kablosu 8+8 şeklindeyse sadece oradan bağlaman daha sağlıklı çünkü tamamen besleyebilir oradaki kablolar. Ayrı yerden 8 verip 8 de pcie yerinden güç alırsan tam güce olaşamayabilir kullandığın molex kablosuna göre. Sen direk kablonun üzerinde pcie yazanları bağla ekran kartına
attığım siteye bakar mısınız nasıl yapmalıyım?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
psunuzda zaten sadece 6+2 lik pci güç girişi varmış mecbur ayrıyeten molex kablosu ile sata kablolarından güç vermeniz gerekiyor.
2 tane 6+2 var yani demek istediğim şey tek kablodan mı 16 tane pin geçiyor yanlış anladınız beni

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
2 tane 6+2 var yani demek istediğim şey tek kablodan mı 16 tane pin geçiyor yanlış anladınız beni
özür dilerim 2 tane 8lik varmış direk onları bağlamanız yeterli

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
Alıntıyı görüntüle
https://www.akakce.com/molex-kablo/...uc-kablosu-donusturucu-fiyati,1209121404.html şu tarz bir şey alıp bu resimdeki yere bağlamanız gerekişyor sonra güç girişini ekran kartına vereceksiniz kalan 8 de böyle tamamlanmış olacak
Şuan 16 pinlik ekran kartı girişi dolu zaten ama tek kablodan alındığı için böyle bir şey yazdım buraya bakar mısınız?
Alıntıyı görüntüle
6+2lik pinden 2 tane var yani toplam 16

özür dilerim 2 tane 8lik varmış direk onları bağlamanız yeterli
Ben tek kablodan geçtiği için böyle bir soru sordum kablonun ucu 6+2 x2 şeklinde

Ben tek kablodan geçtiği için böyle bir soru sordum kablonun ucu 6+2 x2 şeklinde yani pinlerin tamamı dolu

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Şuan 16 pinlik ekran kartı girişi dolu zaten ama tek kablodan alındığı için böyle bir şey yazdım buraya bakar mısınız?
Alıntıyı görüntüle
6+2lik pinden 2 tane var yani toplam 16

Ben tek kablodan geçtiği için böyle bir soru sordum kablonun ucu 6+2 x2 şeklinde
tek kablodan gelmesi herhangi bir sorun teşkil etmez. 6+2 ve 6+2 olan kısımları ekran kartının güç girişine bağlayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom