- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam sağolunkutu fatura garanti
anladım hocam sağolunkutu fatura garanti
darboğaz gibi 1080 de açarsakNasıl bir sıkıntı
Ordan açtığında windostan çözünürlüğü 2k alıp hzini kontrol et bazen Hz 60a çekebiliyor sonra oyuna girdiğinde elbet grafik ayarı yapacağın için orda çözüürlüğüde kontrol edersin1 kere oradan açınca oyun içi ayarlara gerek kalmaz değilmi hocam
1080pde açarsan darboğaz olabilir evet yt den testlerini izlemek lazımdarboğaz gibi 1080 de açarsak
wındows tan 2 k alabılıyormuyum hocam monıtor 1080p 2 k seçeneği çıkmıyorOrdan açtığında windostan çözünürlüğü 2k alıp hzini kontrol et bazen Hz 60a çekebiliyor sonra oyuna girdiğinde elbet grafik ayarı yapacağın için orda çözüürlüğüde kontrol edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080pde açarsan darboğaz olabilir evet yt den testlerini izlemek lazım
Driverdan açtınmı sanal çözünürlükleri ?wındows tan 2 k alabılıyormuyum hocam monıtor 1080p 2 k seçeneği çıkmıyor
daha almadım hocam sakin şuan 3060 var işlemci 5500 işlemc yukseltıp sonra ekran kartı yukseltmeyı dusunuyorumDriverdan açtınmı sanal çözünürlükleri ?
hocam 5700x le darbogaz olurmu 1080p deDriverdan açtınmı sanal çözünürlükleri ?
5 fps için fazla para vermeye gerek yok ve Nvidia da dar ile açabilirsin 2k çözünürlüğüdaha almadım hocam sakin şuan 3060 var işlemci 5500 işlemc yukseltıp sonra ekran kartı yukseltmeyı dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 5700x le darbogaz olurmu 1080p de
hocam kararımı verdım 7800 xt yi boş geçiyorum a12 gb lık 3060 a ne onerırsınız işlemci olarak kaliteli olsun ama5 fps için fazla para vermeye gerek yok ve Nvidia da dar ile açabilirsin 2k çözünürlüğü
Fps artışı istiyorsan 7800xt den vazgeçmek mantıksız olur söyleyin bütce ne kadarhocam kararımı verdım 7800 xt yi boş geçiyorum a12 gb lık 3060 a ne onerırsınız işlemci olarak kaliteli olsun ama
5 civarı 5600 var gibi bu segmentte hocam elime para geçerse yakın zamanda 0 dan sistem alirim diye boş geçiyorumFps artışı istiyorsan 7800xt den vazgeçmek mantıksız olur söyleyin bütce ne kadar