Rx9060xt için işlemci önerisi

Reaksiyon skoru
99
Bütçe
5000
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle ortahalli bir öğrenci olduğumu belirtmek isterim. bilgisayarımın başından geçeni anlatmak istiyorum, kyrban bayramına memlekete gittim ve geldim bilgisayarım açılmıyordu. Anakartımın ve ekran kartımın arızalandığını öğrendim. Bende am4 bir anakart aldım. Malesefki maddi durumum am5'e geçmeye el vermiyor. Ayın 15inde maaşım yatacak ve rx9060xt almayı düşünüyorum sizden ricam am4 tarafında bir işlemci önerisinde bulunmanız maksimum bütçem işlemci için 5bin lira civarında güzel bir soğutucum var. Anakartım asus prime b450mk 2 hepinize şimdiden teşekkür ederim

Ayrıca arkadaşlar kullandığım bilgisayar kasası cooler master mb311l modeli bu bilgisayar kasasının içine 3 fanlı ekran kartı girermi?

birebir aynı anaakrtta ryzen 5 5600 kullanıyorum
ekran kartıolarak rx 5700xt msi gamig x kullanıyorum
soğutucu olarak 1k bandıand aher soğutucu bu işlem ciyi soğutabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben stok fan ile yaklaşık 8 9 ay kullandım işlmeci nadiren 80 derecelir gördü. yinede bi kule tipi almanı öneririm

birebir aynı anaakrtta ryzen 5 5600 kullanıyorum
ekran kartıolarak rx 5700xt msi gamig x kullanıyorum
soğutucu olarak 1k bandıand aher soğutucu bu işlem ciyi soğutabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben stok fan ile yaklaşık 8 9 ay kullandım işlmeci nadiren 80 derecelir gördü. yinede bi kule tipi almanı öneririm
Hocam soğutucum fazlasıyla iyi zaten şuan elimde ryzen 5 2600x var rx5500xt vardı artık emekli oldu işte sizden isteğim işlemci önermenizdir 5600 iyi midir? darboğaz yaparmı o ekran kartına merak ettiğim budur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,482
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri