OynatirArkadaşlar ryzen 3 3100 GTX 1650 Super valorant asetto Corsa ve ETS 2 için yeterli mi
(8gb ram ).
1650 super 8gb ram i3 10100f var bende senin dediğin özellkierle birebir deinlebilir hepsini oynatıyor ama asetto'da illa mod indirceksindir ben düşük sistem sunucularında oynuyorum yine bir donma vs oluyor ondan dolayı ahım şahım beklentin olmasın ama valo ve ets2 de keyfini bozmaz diyim sanaArkadaşlar ryzen 3 3100 GTX 1650 Super valorant asetto Corsa ve ETS 2 için yeterli mi
(8gb ram ).
Aynı sistem var bende ama 16gb ram ile kullanıyorum şuan götürüyor beni kaç TL'ye satılıyor ona göre cevap vericemArkadaşlar ryzen 3 3100 GTX 1650 Super valorant asetto Corsa ve ETS 2 için yeterli mi
(8gb ram ).
Sistem satıldı valla ya i3 10100f RX 570 4 gb nasıl sizce ama PSU vs. EverestAynı sistem var bende ama 16gb ram ile kullanıyorum şuan götürüyor beni kaç TL'ye satılıyor ona göre cevap vericem
Yeter ama ram’i 16 yaparsan fazlasıyla performans artışı alırsın ilerde de yapsan olurArkadaşlar ryzen 3 3100 GTX 1650 Super valorant asetto Corsa ve ETS 2 için yeterli mi
(8gb ram ).
Kaça satıyordu adam gtx li olan sistemi? Kanka bide eski seri amd ekran kartından çoğu kişi memnun değil driver vs yüzündenSistem satıldı valla ya i3 10100f RX 570 4 gb nasıl sizce ama PSU vs. Everest
https://shbd.io/s/3Xgp7k91 5500 e bırakıyorSistemin linkini atabilirmisin
6000 satiodu hocam size zahmet bana bi link atarmisiniz 6k olucak kasa pazarlıkla falanKaça satıyordu adam gtx li olan sistemi? Kanka bide eski seri amd ekran kartından çoğu kişi memnun değil driver vs yüzünden
6000 satiodu hocam size zahmet bana bi link atarmisiniz 6k olucak kasa pazarlıkla falanKaça satıyordu adam gtx li olan sistemi? Kanka bide eski seri amd ekran kartından çoğu kişi memnun değil driver vs yüzünden