MasterOfPuppets
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 749
Saat 5 e kadar bitmez inşallah da alirim
Hepsiburada.com da da 2099 fiyata düşmüş görünüyor aklınızda olsun. Olurda n11 patlarsa orayı değerlendirin derim.
Saat 5 e kadar bitmez inşallah da alirim
Satıcı aynı miHepsiburada.com da da 2099 fiyata düşmüş görünüyor aklınızda olsun. Olurda n11 patlarsa orayı değerlendirin derim.
Benim 10 yıllık pc de gta 5 açıyorGta 5 ve dengi oyunları açan APU![]()
16 stok var. Kalabilir belki.Saat 5 e kadar bitmez inşallah da alirim
Demek istediğim Gta 5 çok sistem isteyen bir oyun değil zaten. Gücünü o oyunla test etmek saçma10 yıllık pc nizin gta 5'i açabilmesi gerçekten hayret verici bir olay![]()
Ryzen 3 3100 den geçmeye değer mi diye kafa patlatiyorum hala. Benim CPU 4.5 GHz oc olmasa düşünmeden alcamda apularin saf CPU performansı az bı tik16 stok var. Kalabilir belki.
3100 ü de hemen hemen aldığın fiyata satabilirsin diye düşünüyorum. 2200 e geçen 2700X sattım. Garantisi 1 ay kalmıştı.Ryzen 3 3100 den geçmeye değer mi diye kafa patlatiyorum hala. Benim CPU 4.5 GHz oc olmasa düşünmeden alcamda apularin saf CPU performansı az bı tik
Güncel ekran kartları testlerinde oyun hâlen hem 720p de hem 1080p de ayrı ayrı denenmeye devam ettiği için kıyasladım bende.Demek istediğim Gta 5 çok sistem isteyen bir oyun değil zaten. Gücünü o oyunla test etmek saçma
Ryzen 3 3100 den geçmeye değer mi diye kafa patlatiyorum hala. Benim CPU 4.5 GHz oc olmasa düşünmeden alcamda apularin saf CPU performansı az bı tik