oyun yayını açamazsın ama just chattingde sorun çıkmaz benceRyzen 5 5600g ile Twitch yayını açılabilir mi?
bende de 5600x 1650 var ben açabilir miyim ?oyun yayını açamazsın ama just chattingde sorun çıkmaz bence
oynadığın oyuna bağlı grafikleri düşürmen gerekebilir bazı oyunlar için ama genel olarak açılır ben ryzen 3 1200 gtx 1650 kullanıyorum açabiliyorum genelde discord gibi programlardabende de 5600x 1650 var ben açabilir miyim ?
konu dışı olarak sisteminle csgo yada valorant oynuyorsan kaç fps aldığını yazabilir misin işlemciyi yükseltmeyi düşünüyordum dabende de 5600x 1650 var ben açabilir miyim ?
Ben csgo da 550 fps falan alıyorum valorant ta da 450fps flaan en düşükteoynadığın oyuna bağlı grafikleri düşürmen gerekebilir bazı oyunlar için ama genel olarak açılır ben ryzen 3 1200 gtx 1650 kullanıyorum açabiliyorum genelde discord gibi programlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kaydı falan alırkende sorun olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu dışı olarak sisteminle csgo yada valorant oynuyorsan kaç fps aldığını yazabilir misin işlemciyi yükseltmeyi düşünüyordum da
Yayını işlemci üzerine aç ekran kartı zorlanmasınbende de 5600x 1650 var ben açabilir miyim ?
Olabilir fps ya da drop girer mi oyunumaYayını işlemci üzerine aç ekran kartı zorlanmasın
Onu hiç bilmiyorumOlabilir fps ya da drop girer mi oyunuma