Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 5600X - B550M-K - RTX 4060 Ti 25.999 TL

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
nk
Şu anki piyasada kabul edilebilecek bir sistem. B550M anakart koymaları güzel olmuş. Kasa FSP 650W yapılmalı kesinlikle. 26.500 TL oluyor fiyat ama yine iyi şu anda RTX 4060 Ti sistemler 27.500 TL'den başlıyor.

Bu arada sistem ismi ModArt ama bu ModArt'ın yeni sistemi değil eskiden çıkardığı sistemin fiyatı düşmüş sadece.
Piyasaya göre iyi fiyat

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Muhammed
Arkadaşlar fiyat güzel. Kasa ve güç kaynağı dışında diğer parçalar çok kaliteli. Chipset a520 değil. Bu iyi bir sistem net alınır. Pahalı diyenler geçen yılın fiyatlarında kalmış. O fiyatlar bitti gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Kul

A_TURAN_A

80+ Bronze
Normalde gelmez ama bizim ülkede böyle çünkü koyun kitlenin cebine para girmesi lazim
Normalde de gelir, enflasyon oranında asgari ücrete zam yapılması lazım, şuan yapılan zam az bile. Kyk kredileri belirlenirken bile enflasyona bakılarak yapılıyor. Biraz ezbere konuşuyorsunuz bence

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
çalışan giderleri sigortaları ulaşımları vesaire buna gelen zamları sen ödüyorsan haklısın orantılı değiliz diyebiliriz
Yav yürü git bana yapılan fahiş orantısız zamı savunma burda. Alttaki görseli üzerine alınma, genel.

IMG_20250217_221822_133.jpg

A_TURAN_A

80+ Bronze
Pc fiyatlarındaki yükselme market ile aynı mı sence? Kesinlikle orantılı değil.
Kasım kampanyalarında https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-5-5600-rtx-4060-sistem-21-999-tl.1073148/
bu sistemin neredeyse aynısını vatan 26 kasım da 19500 liraya satıyordu ve aldım şimdide benzeri 22 bin liraya satılıyor yaklaşık yüzde 13 zam yapılmış. 3 ocak itibari ile de ankara da ekmek 10 liradan 12.5 liraya çıktı yani yüzde 25 zam. İnsanlara hakaret etmeden keşke biraz bakıp araştırsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav yürü git bana yapılan fahiş orantısız zamı savunma burda. Alttaki görseli üzerine alınma, genel.

Alıntıyı görüntüle

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Doğukan

Alıntıyı görüntüle
klasik yandaş tayfa sana 3 öğün makarna yazıyorum eksik etme somun ekmeğide ailenle bol bol tüket aman uyanırsın falan 35 iq kalmaya devam kral bu ülkede sizin gibiler olacak ki aklı selim insanların değeri bilinsin

klasik yandaş tayfa sana 3 öğün makarna yazıyorum eksik etme somun ekmeğide ailenle bol bol tüket aman uyanırsın falan 35 iq kalmaya devam kral bu ülkede sizin gibiler olacak ki aklı selim insanların değeri bilinsin
Abartılı zamların mantıklı olduğunu savunanlar mı aklı selim oluyor. Peki...

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Kul
Normalde de gelir, enflasyon oranında asgari ücrete zam yapılması lazım, şuan yapılan zam az bile. Kyk kredileri belirlenirken bile enflasyona bakılarak yapılıyor. Biraz ezbere konuşuyorsunuz bence
Hiçbir şekilde zam yapılmaması lazım, maaşa zam yapmak sadece kısır döngüye sokar. Sen kendi cebini düşünüyorsun

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Doğukan
Abartılı zamların mantıklı olduğunu savunanlar mı aklı selim oluyor. Peki...
abartılı zamı savunanlar yüzünden bu zamlar oluyor zaten kardeşim benim bu ülke bir seçim yaptı kaderine boyun eğeceksin enflasyonun uçuyor verilen rakamlara göre zam değerlendiriyorsun sence verilen enflasyon rakamları doğru mu

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hiçbir şekilde zam yapılmaması lazım, maaşa zam yapmak sadece kısır döngüye sokar. Sen kendi cebini düşünüyorsun
Enflasyon arttıkça ve maaşlara gerektiği kadar zam yapmazsan asgari ücretli açlıktan ölür şuan bile evin giderleri çıkınca yemek alacak parası kalmıyor asgari ücretlinin , mantıklı düşünebilen bir insan zam yapılamasın demez bir de gelmiş cebini düşünüyorsun diyorsun allah akıl fikir versin sana .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,858
Üyeler
168,359
Son üye
duhaga
Top Bottom