Ryzen 5 5600x Isınma

Reaksiyon skoru
6
İşlemcim stok fan ile valorant oyununda 72-76 dereceler arasında geziyor bu ısı değerleri normal mi? 2-3 hafta içerisinde kule tipi soğutucu alacağım o zamana kadar sıkıntı cıkarır mı

İşlemcim stok fan ile valorant oyununda 72-76 dereceler arasında geziyor bu ısı değerleri normal mi? 2-3 hafta içerisinde kule tipi soğutucu alacağım o zamana kadar sıkıntı cıkarır mı
Stok fanla çok normal hatta gene bile iyi dayanmış 2-3 hafta daha dayanır sıkıntı çıkarmaz

Kule tipi soğutucu alana kadar idare eder seni ama ryzen 5 5600 için iyi bir soğutucu şart çünkü 5600 ısınan bir işlemci

Stok fan 5600x yetersiz kalıyor. Şahsi düşüncem, soğutucu alana kadar, kasanın kapağını açman ve o şekilde kullanman yönünde olacaktır. Isınma, işlemcinin ömrünü kısaltır.

Bu sıcaklıkar kritik sıcaklarlar değil fakat zaman geçtikçe bu ısılar daha da artıcaktır o yüzden kesinlikle kule tipi soğutucu alman gerekiyor

Stok fanla çok normal hatta gene bile iyi dayanmış 2-3 hafta daha dayanır sıkıntı çıkarmaz
bu deeğrler undervolt ile yaptım deneyerek performans kaybı yok ısı normalde 85 derecelerindeydi 10 derece düşüş yaşadım 2-3 hafta daha böyle kullanmayı planlıyorum

bu deeğrler undervolt ile yaptım deneyerek performans kaybı yok ısı normalde 85 derecelerindeydi 10 derece düşüş yaşadım 2-3 hafta daha böyle kullanmayı planlıyorum
hocam selamlar, undervoltu nasıl yapıyoruz. Öğretme şansın var mıydı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,297
Üyeler
197,428
Son üye
elifinki
Geri