Neler Yeni

Ryzen 5 5600x pini yamuldu

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
eski işlemciyide taktıgında çalışmıyorsa, yuvayı bozmuş olabilirsin

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal
eski işlemciyide taktıgında çalışmıyorsa, yuvayı bozmuş olabilirsin
arkadaşlar iyi haber eski işlemcim ile çalıştırabildim bir sorum olacak çok anlamıyorum hemen cevap alabilirsem çok iyi olur
işlemci ryzen 5 5600x
anakart gigabyte a320m s2h
uyumlu mu bunlar internetten baktım uyumlu olup olmadıgı ile ilgili bir sürü soru var acaba nedir durum bileniniz var mıdır

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
arkadaşlar iyi haber eski işlemcim ile çalıştırabildim bir sorum olacak çok anlamıyorum hemen cevap alabilirsem çok iyi olur
işlemci ryzen 5 5600x
anakart gigabyte a320m s2h
uyumlu mu bunlar internetten baktım uyumlu olup olmadıgı ile ilgili bir sürü soru var acaba nedir durum bileniniz var mıdır
çalışır diye biliyorum ama en az b450 kullanın diyorlardı

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal
İade edicem çalışmıyor asıl işlemcim çalışıyor bu çalışmıyor bios da güncelledim bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyor acaba nedir sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski işlemcimi takınca çalıştı yenisini takınca işlemciyi sockete oturttuğum anda çalışıyor fakat görüntü gelmiyor start tuşundan da başlatınca da gelmiyor görüntü sadece anakarta temas ettiği anda çalışıyor

Son düzenleme:

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
İade edicem çalışmıyor asıl işlemcim çalışıyor bu çalışmıyor bios da güncelledim bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyor acaba nedir sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski işlemcimi takınca çalıştı yenisini takınca işlemciyi sockete oturttuğum anda çalışıyor fakat görüntü gelmiyor start tuşundan da başlatınca da gelmiyor görüntü sadece anakarta temas ettiği anda çalışıyor
anakartla alakalı olabilir, yeni işlemciyi bir bilgisayarcıya götürüp, çalışıp çalışmadıgına bakman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,731
Üyeler
166,609
Son üye
Nedra.rar
Top Bottom