Neler Yeni

Ryzen 5 5600x pini yamuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Herkese selam bugün bir işlemci aldım ve takmaya çalışırken ortadaki birkaç pinini yamulttum kendi imkanlarım ile düzeltmeye çalıştım. Normalde eski işlemcim r3 1200 a320m s2h anakartta kullanıyordum cayır cayır bir sorun olmuyordu. Yeni işlemciyi düzeltip taktım hiçbir şekilde bir tepki yok açılmadı kasa, sonra bios eskidir güncelleyeyim diye açmaya çalıştım bu sefer de eski işlemciyi taktım o da hiçbir şekilde çalışmadı bir nedenini bilen var mıdır yardımcı olur musunuz yamulan işlemcinin ilk ve son fotoğrafını da atacağım fikir için Alıntıyı görüntüle
Reis teknik servisde çalışırken biz yamultduk yanlışlıkla anahtar la düzelttik sıkıntı olmadı aşırı yamuk değilse sorun olmaz fazla zorlama kopar

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal
Reis teknik servisde çalışırken biz yamultduk yanlışlıkla anahtar la düzelttik sıkıntı olmadı aşırı yamuk değilse sorun olmaz fazla zorlama kopar
Elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım yamuk pin kullanıcı hatası olduğundan iade de olmuyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağa doğru 2 yan sırasıda öyle duruyor.
Slota otursa bile de mi bir anlamı olmaz deneyince oturuyor sorunsuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım yamuk pin kullanıcı hatası olduğundan iade de olmuyor diye biliyorum

Yani sorun olmaz ki belli olmuyorsa yamuk olduğu gönder servise

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal

Ekler

• AC6E619A-CB86-4E8E-B7CE-4A3BEBFD301E.jpeg
    AC6E619A-CB86-4E8E-B7CE-4A3BEBFD301E.jpeg
    1.8 MB · Hit: 35

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Slota oturuyorsa işlemcide genelde problem yoksa bence sorunu başka yerde ara dostum işlemciden değildir o problem. Zaten diğer işlemcinlede sistem kapanıyormuş. Başka yerde sıkıntı var.

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal
Slota oturuyorsa işlemcide genelde problem yoksa bence sorunu başka yerde ara dostum işlemciden değildir o problem. Zaten diğer işlemcinlede sistem kapanıyormuş. Başka yerde sıkıntı var.
Umarım öyledir şu anda aşırı stresliyim elim ayağıma dolandı :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Knki surdaki yamukmu

Ekler

• IMG_20230120_214047.jpg
    IMG_20230120_214047.jpg
    875.4 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Bakıyorum şu anda da bir yamuk göremiyorum bir de yamuk olsa slota oturmaması gerekmez mi oturması bir sorun olmadığı anlamına gelme
Reis rahat ol serviste bişey yapmazlarsa götür bilgisayarcı ya degistirr yamuk olan pin varsa sakinleş bişey olmaz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Umarım öyledir şu anda aşırı stresliyim elim ayağıma dolandı :(
Bence kabloyu eksik takıyor olabilirsin. Yada kabloları takarken bir yere sıkıştırıp kestirmiş olabilirsin. Kablolarını kontrol et bence sorun yoksa diğer işlemci ile sistem neden kapanıyor ona odaklanalım.

B3ntee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Han Ünal
Bence kabloyu eksik takıyor olabilirsin. Yada kabloları takarken bir yere sıkıştırıp kestirmiş olabilirsin. Kablolarını kontrol et bence sorun yoksa diğer işlemci ile sistem neden kapanıyor ona odaklanalım.
Deniyorum tekrar tekrar 5 dakika kadar açık kalıyor sonra kapanıyor performans bölümünden bakınca işlemci .57 ghz çalışıyor görünüyor

Hocam anakarta zarar vermis olabilirmisinz takmaya calisirken
O da geliyor aklıma elimde yedek bir anakart olsa onunla deneyeceğim fakat yok emin olamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom