Neler Yeni

Ryzen 5 5700g için soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emircan Özdemir
Bütçe
3000
Şuan APU olarak kullanıyorum. Yakın tarihte ekran kartı alacağım (RX6600XT). Bunun için kule tipi veya sıvı soğutucu fark etmez. Tercihim sıvı soğutucudur. Ama sağlam f/p kule tipi olursa tercih edebilirim. Bütçe : 2500-3000TL

cornlov

80+ Bronze
Sıvı soğutucu önermem. Ben 5600 kullaniyorum id cooling se 214xt diye bir sogutucu var. Bunu kullaniyorum. Yaptigim testlerin hic birinde 56-57 dereceyi geçemedim. Fiyatı 1000 küsür lira civarında. Sizin işlemcinizede yeteceğini düşünüyorum
(hem kalan bütçenizi ekran kartı bütçenize eklemiş olursunuz) (Almaya karar verdiysen distribitorleri gelbura.com sitesi. Ben buradan almıştım. Bunu özellikle belirtiyorum kendilerine ürün ile ilgili ulaştığımda anında yardımcı oldular, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar 👍 )

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu

https://amzn.eu/d/5HV0OtJ (Acelen yoksa)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutucu önermem. Ben 5600 kullaniyorum id cooling se 214xt diye bir sogutucu var. Bunu kullaniyorum. Yaptigim testlerin hic birinde 56-57 dereceyi geçemedim. Fiyatı 1000 küsür lira civarında. Sizin işlemcinizede yeteceğini düşünüyorum
(hem kalan bütçenizi ekran kartı bütçenize eklemiş olursunuz)
arkadaş biraz haklı pek gerek yok normal bi kule tipi soğutucu alın yolunuza bakın madem ekran kartı alıcaksınız işlemciyi satıp soğutucudan kalan parayla upgrade düşünülebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emircan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

arkadaş biraz haklı pek gerek yok normal bi kule tipi soğutucu alın yolunuza bakın madem ekran kartı alıcaksınız işlemciyi satıp soğutucudan kalan parayla upgrade düşünülebilir
Satmama gerek var mı? Çünkü 5700g 5800 den aşağı kalır yanı yok izlediğim testlerde. Tabiiki 5800 her türlü iyidir ama 5600 den iyi olduğu açık

(hem kalan bütçenizi ekran kartı bütçenize eklemiş olursunuz) (Almaya karar verdiysen distribitorleri gelbura.com sitesi. Ben buradan almıştım. Bunu özellikle belirtiyorum kendilerine ürün ile ilgili ulaştığımda anında yardımcı oldular, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar 👍 )
Benim işlemcim çok ısınıyor daha 4-5 saat önce CPU-Z programından stress cpu testi yaptım yanda da cpu-temp programını açtım işlemci çok hızlı bi şekilde 78 derece oldu bıraksam 90 a kadar yolu var yani o derece hızlı çıkıyor 78 dereceye. Onun için sıvı soğutma dedim ama dediğiniz kadar sağlam bi kule tipiyse alınabilir.

Linkler için teşekkür ederim bu arada 🙏

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
6600xt bende de vardı çok güzel bir gpu satmanıza gerek bana göre var satmasanız da olur ama Ryzen 5 5600 daha iyi olur benim fikrimce

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emircan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6600xt bende de vardı çok güzel bir gpu satmanıza gerek bana göre var satmasanız da olur ama Ryzen 5 5600 daha iyi olur benim fikrimce
Satmaya çalışırım satılmazsa da devam 5700g den tavsiyeler için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom